![]() |
Oki mogę podesłać kompa :)
Ilość załączników: 3
Załącznik 52314
Załącznik 52315 Załącznik 52316 Wkleiłem też dane o konfiguracji kompa. Może coś jeszcze by pomogło w rozpoznaniu problemu to piszcie!!! |
Wstawienie zdjęć do posta.
Żeby zobaczyć to, co jest kilka postów wyżej musiałbym mieć Twój komputer. :P |
Sorki ale nie jestem estetą tylko pragmatykiem. Chodzi mi tylko o odpowiedź. :P
|
Coś Ty nawywijał z tymi linkami :pytanie: Wyedytuj ponownie post i popraw zapisy.
|
Witam. Ja również mam problem z w\w nagrywarką. Tzn mam problem z kasowaniem płyt wielokrotnego zapisu i kontynuowaniem płytek wielosesyjnych. Problem nie występuje od razu. Na świeżym systemie wszystko działa ok(używam Nero 7) ale po pewny m czasie użytkowania systemu przy próbie skasowania płyty Dvd/Cd RW mam komunikat: HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42N: To nie jest nośnik wielokrotnego zapisu i dlatego nie można go skasować! Proszę włożyć dysk wielokrotnego zapisu...
Uzywam płytki Verbatim DVD-RW. Ta sama płytka daje sie kasować na świeżym systemie oraz na innym komputerze. Ktoś może mi pomóc? Ps. Moja wersja firmware to RL01 Ps2 Przed zmianą firmware było to samo [IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Asphyx/Pulpit/ScreenHunter_01%20Jun.%2023%2011.47.jpg[/IMG] [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Asphyx/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Asphyx/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG] |
Sprawdziłem kilka różnych nagrywarek z "instalki.pl" i InfraRecorder szczegónie przypadł mi do gustu. Intuicyjna obsługa, wersja PL. Teraz nagrywanie DVD jest przyjemnością.
Dziękuję Koledzy za pomoc. |
bo kreator WIN XP nie nagrywa płyt DVD. jedynie może nagrać CD. Pobierz Nero (trial jest w dziale pliki) albo Ashampoo Burning Studio 6 i powinno nagrywać.
|
Próbuję nagrywać tylko tym co daje Win XP, tzn. przeciągam pliki do nagrania na ikonę skrótu nagrywarki na pulpicie. Pliki ładują się gdzieś do bufora ale potem mam ten komunikat o braku możliwości nagrania bo płyta w napędzie nie taka jak potrzeba.
|
A jaki masz program do nagrywania?
|
Problem z nagrywarką DVD: HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42N
Mam problem z nagrywarką DVD: HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42N. Po włożeniu płyty DVD pojawia się komunikat, że to nie jest właściwy nośnik. Próbowałem kilku różnych płyt DVD+R i DVD-R od różnych producentów i zawsze jest ten sam komunikat. Usiłowałem skorzystać z opcji wyszukania nowego sterownika ale komp niczego nowszego nie znalazł. Pracuję na Win XP+SP2.
Pomóżcie!! :help: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:05. |