![]() |
Problem z grą hary poter czy z memory stick
Witam wszystkich.
Mam od nie dawna PSP i mój problem jest następujący: Po włożeniu gry Hary Poter and the goblet of fire pojawia się komunikat: It is recommended that you have a memory stick inserted so that you can save your progress during the game akceptuje i a następnie pojawia się napis The memory stick is currently being accessed. trochę poniżej jest obrazek a pod obrazkiem znów napis Remowal may cause loss or corruption of data. To co jest napisane rozumiem ale nie rozumiem że po pojawieniu się ostatniego ww. obrazka z napisem nic się nie dzieje nawet przez 30 min gra się nie odpala. Startuje jedynie gdy odpalę ją bez karty pamięci. Może ktoś zna rowiązanie tego problemu.??? Pozdrawiam |
MSD oryginalny? Przy Magic Gate powinno być napisane: supported (jak unknown to reklamuj bo sprzedali Ci syf).
|
Dla potomnych gra ta nie współpracuje z kartą 4G Sony. Pomaga wymiana karty na inną pojemność.
Pozdrawiam |
Nie ma takiej możliwości. :P
Pewnie miałeś podróbkę, ewentualnie jakaś niestandardowa wielkość klastrów. Nic innego mi do głowy nie przychodzi. |
Sformatuj kartę :] Tudzież jeśli zależy Ci na save'owaniu w tej grze (;)) to uruchamiaj grę bez karty a w trakcie grania ją włóż :]
PS. U mnie na slimie (2004 - FW 5.03 GEN, karta 32Gb) ten Potter działa :/ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:30. |