![]() |
Słyszałeś kiedyś o interpunkcji? Hej, ostatni raz upominam.
|
ps2 slim wiesz płyta się obraca w napędzie dla mnie jedynie jest strasznie dziwacznie mały laser trudno
złoże do reklamacji ;/ |
Laser zajechany albo zabrudzony,przeczyść najpierw.
Twoje Ps2 to "FAT" czy "slim"? |
żadna gra nie chodzi, gdy wkładam kopie pokazuje się obraz insert disc pso or ps2, a orginalne nie dają rady się wczytać chyba zostałem oszukany przez sprzedawcę ((
|
Jaka gra? Jak chodzą twoje gry CD,DVD,DVD DL?Zacinają się ,długo wczytują na początku?
|
dziś wypożyczyłem orginalna gre i wcale jej nie wczytuje nie wiem o co chodzi
|
>>Klik<< na forum jest wiele tematów więc warto najpierw użyć opcji :P:P:P:P>>Szukaj<<:P:P:P:P
|
czyli mam kupić klika rodzaj z droższych płyt dvd i sprawdzić, które będą dobrze czytane ok, a które polecacie +/-??
|
To nie nagrywaj na takie więcej(lasera szkoda)!Tutaj też mógłbyś zajrzeć.
|
ściągnełem z tej stronki obraz z programami i nagrałem na ;p tanią płytę no i udało mi się uruchomić kilka razy, a później nie chciało czytać płyty
|
Napisz to jeszcze raz, tyle że po Polsku bo ciężko się to czyta.
|
a więc pobrałem ten obraz płyty z programami i freeware gta 1 na psx przegrałem to na płytke programy ok weszły parę razy, ale jakoś już nie chce wczytywać tej płytki jakby jej nie widział, a co do gta to raz weszło i po logu sony pojawiły się kreski jestem nowym posiadaczem ps2 z modbo 760 narazie nie mam żadnych gier jutro wypożycze od znajomych jakieś gry mam nadzieje, że będą działać :sciana:możliwe że to przez tanie płytki na których nagrałem te rzeczy nie czyta
|
Jeżeli masz problem z odpaleniem kopi z PSX'a przy starcie konsoli trzymaj trójkąt i kółko, i po włączaj ustawienia chipa, które za nie odpowiadają.
|
Tak wszystko jest w tej paczce ściągnij rozpakuj i wypal.
|
chodzi ci o to żeby przeżucić na płytę jakiś program który pozwoli odczytać pendriv'a a resztę programów umieszczać na pendrivie??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:48. |