![]() |
wymagana liczba postów
Witam.
mam taki problem na jednej stronie spotkałem się z czymś takim jak. Aby zobaczyć treść wiadomości musisz mieć 300 postów( chodzi o link do pliku) A ja jestem tam zalogowany ale mam dopiero 56 postów a trzysta to osiągnę chyba za trzy lata. czy da się takie coś jakoś obejść abym mógł zobaczyć ten link? |
podaj adress tej stronki , moze wtedy ktos ci pomoze ?
|
Trzeba włazić na wszystkie tematy po kolei, prezczytać pare ostatnich postów i uklecić coś własnego na ich podstawie. Może być pytanie ;)
"czy serio laser od PS2 jest aż taki kiepski? bo właśnie kupiłem używaną konsole, ale nie bardzo mi czyta..." To nic że PS2 widziałem ostatni raz 5 lat temu u brata ... :P |
Cytat:
Cytat:
Ale sa admini stawiajacy na ilosc, nie jakosc. A pozniej, mowia, zobaczcie jakich mamy aktywnych userow :) IMHO - dziecinada. |
No tak, ale nie na naszym forum :)
Tu wystarczyłoby złożyć zaległe życzenia wszystkim bywalcom albo odwiedzić śmietnik :D btw takie posty nie są całkowicie bezużyteczne. Jeżeli ktoś będzie miał takie samo pytanie - odpowiedź już będzie ;) |
Cytat:
Nasza władza zrobiła tak, bo mogła, że w śmietniku licznik stoi jak po viagrze :sciana: Dziękujemy WAM, O WSPANIALI! :D |
Cytat:
|
Dzisiejszy dzień jest krótszy od najdłuższego dnia w roku o 9 minut - będzie stał coraz dłużej w stosunku do długości dnia.
|
Cytat:
|
tak, ale będzie opadał wraz z ilością lat, co się w jednym rokostaniu nie liczy zbytnio
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:36. |