![]() |
maxell gdzie kupić?
Witam. Mam pytanie w jakich sieciach handlowych w Trójmieście dostanę nośniki dvd tej firmy? Nie interesuje mnie allegro i sprzedaż wysyłkowa. Kiedyś widziałem je w Saturnie ale już od dłuższego czasu nigdzie nie moge ich dostać. Dziękuję z góry za pomoc. Pozdrawiam
|
Kup porzadne nosniki takie jak Verbatim czy Sony, a nie te chinskie maxele
|
W Lidlu są. :taktak:
|
W MM ostatnio widziałem DVD box25 za 24,99.
Polskim dystrybutorem została w końcu firma Zibi( Seiko,Hitachi) http://www.maxell.zibi.pl/ |
W Lidlu 10 sztuk 14,99...
|
w Lidlu są CeDeki a on chce DVD :D i potwierdzam, maxell to chłam, sam robiłem przecież test, kup Verby!
|
Wszystko się zgadza, ale DVD też w Lidlu były, pewnie się skończyły... :fiu:
|
Ilość załączników: 1
Też w Lidlu widziałem cake 10zst,ale nie polskiego dystrybutora pewnie sieciówka kupiła gdzieś w China i muszą mieć 1000% marzy i dlatego Lidl jest taki tani.
Kupione dziś w sklepie komputerowy cake x25 na podarunkowe płyty dla nielubianych osób za 21,90zł. Załącznik 52462 |
Wow, "1-16 SPEED" ! :haha:
Ciekawe komu się uda nagrać x1 i jak będzie wyglądał wynik testu jakości. :idea: Chociaż w sumie da się nagrać x1 - na stacjonarnej nagrywarce. :D |
|
Bał bym się tego włożyć do napędu.:)
|
ja też :D
Cytat:
|
A czy ja je każę komuś kupować? :szczerb:
Sam się nie skusiłem za jedyne 14,99 za 10 sztuk. Gdyby kosztowały 4,99, to kto wie... :fiu: |
pewnie, że nie każesz, ale po prostu bałbym się włożyć do nagrywary taki syf (choć lądowały tam płytki Titanum, Hit i inne badziewia xD). ja bym ich nie kupił nawet za 5 zł. za 15 zeta to ja sobie Verby kupię ;)
|
strasznie drogo jak na ten syf
Verby czy Sony mozna normalnie kupic po 1,20-1,50 w cake, a 2 tygodnie temu widzialem DVD-R Sony w cake po 100szt za 68gr sztuka brutto |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:30. |