![]() |
ConvertXtoDVD żólte napisy.
Witam,
Ściągnąłem ostatnia wersję tego programu. Bardzo mi się spodobał bo prosty i w sumie na moje potrzeby wystarczający (czasami dodać gdzieś polskie napisy - tam gdzie ich nie ma). Odpaliłem w wersji trial. Skonwertowałem jeden film i tu wielki zonk - napisy są ale mają kolor żółty (sprawdziłem i na kompie i w odtwarzaczu DVD). Pochodziłem po menu - znalazłem opcje odpowiedzialne za kolor napisów - ustawiłem. Konwersja. I ... napisy znów żółte - choć w projekcie są białe. Przewaliłem pół internetu i nie wiedzą by ktoś miał z tym problemy. Więc może ktoś mi powie co jest nie tak u mnie? Albo czego nie wiem w tym przypadku? |
Może jakieś ograniczenie wersji trial? Ale tylko strzelam, bo w wersji pełnej zmienia się OK.
Z tym, że nie jest żadnym problemem zmienić kolor napisów w DVD - np. PGCEdit w 15 sekund ;) |
Może to wina Visty?
BTW: a znajdę gdzieś how to jak to zrobić w PGCEdit? |
How to? Wczytać, wskazać, enter, zmienić kolor żółty na wybrany, zatwierdzić zmiany, zapisać płytkę...
|
Jasne - najpierw zapytałem - później uruchomiłem program.
A wracając do ConvertXToDVD - wersja zwitaminizowana robi to samo. Nie mam nigdzie XP aby zobaczyć - może ktoś potwierdzić poprawne działanie na Viście (i białe np. napisy)? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:16. |