![]() |
Wielkie ogromne dzięki Przepraszam że tak długo nie odpisyawłem , ale nie było mnie w domu. Nie wiedziałem że to takie proste, ale warunek konieczny to oczywiście posiadanie programu Nero burning Rom. Jeszcze raz szczerze dziękuje
|
Ilość załączników: 1
Odpalasz Nero Burning ROM, wybierasz kompilację DVD-Video i...
I palisz... |
Mam , próbowałem już 100 razy i ciągle bez powodzenia. Nero nie widzi żadnych zdjęć, a jak mu wymusze i wskaże to nie zaimportuje za nic w świecie.Gdybyś był tak dobry napisać jak to robisz krok po kroku.Bardzo Cię o to proszę , bo może robię jakiś bardzo dziecinny błąd
|
A masz w tym pakiecie Nero Burning ROM? Sprawdź, tam działa.
|
Dzięki, ale niestety nie udaje mi się. Może napisze jak to robie. Najpierw otwieram Nero StartSmart, potem klikam na "Wypal Pliki DVD-Video", następnie dodaje film ,czyli wskazuje mu jakiś katalog Video Ts i potem dodaje nowy katalog a do niego chce wrzucić jakieś zdjęcia, ale niestety ciągle wyskakuje mi komunikat - "Nie Znaleziono Zgodnego Pliku"
|
Dodajesz dodatkowy katalog do kompilacji DVD-Video i do niego wrzucasz zdjęcia.
|
DVD plus Dane
Witam . mam następujący problem. Chciałbym nagrać film w formacie DVD , a oprócz tego dołączyć do niego kilkadziesiąt zdjęć w formacie jpeg Zależy mi głównie na tym , bym mógł później te zdjęcia swobodnie z tej płyty przekopiować na komputer. Kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać. Bardzo prosze o pomoc
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:55. |