![]() |
Post #12 - koles mnie z ortem zacytowal :P
Master of disaster. To do dopiero dysortografia :D EDIT: Do pana powyzej - przez ten czas pewnie zdolal podjac decyzje :) |
Czy dysk pracuje ?
|
Cytat:
|
Suchyjastrzab całkiem słusznie wytknął niekonsekwencję Twoich rozważań, więc się nie czepiaj.
Dostałeś odpowiedź, w zasadzie już pełną, więc pozostaje ci się zastanowić co dalej - rozważyć "wartość" danych w kontekście przewidywanych cen w firmach odzyskujących dane i działać. |
Cytat:
Cytat:
Skończ pisać nic nie wnoszące posty! ***8222;Poproś o pomoc to ci będą na złość pisać***8221;??????? |
I pojawilo sie zal.
Wszystko wiemy juz o przedziale wiekowym. Probujesz doradzic a tu tak cie traktuja. Moze to jednak jakies ogromne pole magnetczne ? Moze od przewodow elektrycznych w scianie ? |
Wiesz co?
Są tacy, co płacą tyle za dysk. Ty nie napisałeś ile to jest "bezcenne" Dla mnie sprawa jest jasna - serwis albo śmietnik. BTW, o jakie moje rozmyślania chodzi? |
Cytat:
I nastepnym razem nie pisz nic jak masz napisać coś co nic nie wnosi do tematu!!, tylko piszesz twoje piękne rozmyślania nad poprawnym pisaniem i składnia całości. ...zal:ysz: |
Cytat:
-wartość usługi, odzyskiwanie danych, jest na ogol, wielokrotnie wyższa od ceny nowego dysku! |
Cytat:
Cytat:
|
No tak ale czy to jest wina elektroniki? bo wydam kase na elektronike lub nowy taki sam dysk zeby ratować dane a okaze sie ze elektronika sprawna? eh:(
Już sam niewiem co mam robić w serwisie specjalistycznym to sie mija z celem cena nowego dysku;/ |
"Rozmagnesowac" dysk - to raczej niemozliwe.
Ja wspomnial Sunna, raczej zbieg okolicznosci. Proponuje: -podmienic elektronike. Ma szanse ruszyc. (na identyczna) (tu moze pojawic sie nasz nowy kolega, elektronicznie uzdolniony, proponujac przelutowanie roznych elementow - ja sie do tego nie zabieram) Ew.jak wspomniano - oddac do serwisu. (to takie skrajne lamerskie podejscie - niemniej skuteczne) :) Ps: jak oddasz do serwisu i uda sie - nie przyznawaj sie - prawdziwy facet nigdy sie nie przyzna, ze czegos nie umie. Jak sie im nie uda -wtedy mozesz sie chwalic. Serwis tez nie umial. :) |
To jak nie wina magnesu to w czym problem? :( dlaczego go nie widzi:(?
Dane są bardzo cenne:( nie mam kopi:( jaką firme polecacie?:( |
Jeżeli na różnych komputerach dysk nie jest jest widoczny w biosie, a dane sa na tyle cenne, że warto zapłacić za ich odzyskanie to pozostaje udać się do firmy profesjonalnie zajmującej się odzyskiem danych.
|
Raczej to nie wina magnesu. Za slaby.
Zbieg okolicznosci. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:46. |