![]() |
Jak miałem ciągle pełen dysk, to nie dało się kompaktować (bo brak miejsca). Wtedy trzeba było wejść do folderu przechowywania wiadomości i ręcznie zrobić porządek.
W OE faktycznie usuwanie wiadomości nie zwalnia miejsca na dysku, trzeba kompaktować, albo z palca usuwać. |
Cytat:
w wysłanych było ~2GB, oraz 4600postów wywaliłem powłowę i chyba trzeba zrobic teraz kompensację (bo baza ma dalej około 2GB) z tego co wyczytałem to nawet jak się posty skasuje to one dalej wiszą w bazie (choć dla mnie to jest dziwne :hmm: ) |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Załącznik 52578 I tak jak napisałem, klikam OK. Nie stwierdziłem żeby mi coś usunął. Co do ustawień, to robił to nasz informatyk, więc nie pomogę :( |
dokonałem skompaktowania z katalogu "wysłane"wywalił posty z 2009 roku, a pozostawił z 2008, 06, 05 (nie wiem po co komu stare posty, ale cóż...)
czy da się przwrócić postydo tego katalogu ?? bo podczas kompaktowania on gdzieś je kopiował (tak przynajmniej było napisane w okienku) dzięki za info |
Cytat:
|
U mnie od czasu do czasu pojawia się komunikat czy skompaktować dane. Zawsze klikam TAK.
|
outlook express - problem
witajcie - mam problem z programem w temacie
podczas wysyłki listu następuje monit o błędzie (którego nie ma wyświetlonego), list zostaje w skrzynce nadawczej (skasowany jest licznik postów do wysłania), a rzeczywistość jest taka iż zostaje on również wysłany, a dalej wisi w skrzynce nadawczej. może zagmatwane, ale chyba jasne ;) --edit-- znalazłem, chyba roziwązanie ale musze przetestować ;) jak folder ma 1GB (wg innych źródeł 2GB) to trzeba listy zarchiwizować lub skompresować |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:39. |