![]() |
NAGRYWARKA WYPALA TYLKO POŁOWE PILKÓW AUDIO
MAM TAKI PROBLEM Z MOJA NAGRYWARKĄ: WYPALA MI NP. TYLKO 6 PIOSENEK AUDIO Z 16 I NA KONIEC KOMPUTER ZAWIESZA SIĘ. MAM PYTANIE CZY TO WINA SAMEJ NAGRYWARKI CZY PROGRAMU.NIE ZNAM SIĘ I NIE WIEM CO Z TYM ZROBIĆ.
|
Wróżka pilnie potrzebna!
|
Jestem! :czar:
Wakacyjna praca :szczerb: |
Po pierwsze NIE KRZYCZ - Nie pisz wielkimi literami!
Po drugie - jakiej firmy nagrywasz i z jaką prędkością. Po trzecie - jaka firma i model nagrywarki. Po czwarte - jakim programem nagrywasz. |
...
Po piąte - jakie komunikaty błędów, jeśli jakieś są? |
wspominałam juz ze sie nie znam......
wiec nagrywarka to Optiarc, programów używałam przeróżnych Nero itp. tylko w programie Burrrn pojowiło sie takie coś : I/O error. : scsi sendcmd: retryable error CDB: 2A 00 00 00 8D D8 00 00 1A 00 status: 0x2 (CHECK CONDITION) Sense Bytes: F0 00 03 00 00 8C 08 0A 00 00 00 00 0C 00 Sense Key: 0x3 Medium Error, Segment 0 Sense Code: 0x0C Qual 0x00 (write error) Fru 0x0 Sense flags: Blk 35848 (valid) cmd finished after 0.031s timeout 20s ERROR: Write data failed. ERROR: Writing failed - buffer under run? ERROR: ERROR: Writing failed. |
Wygląda mi to na marne nośniki. :idea:
|
aganadya, kazałem napisać jakiej firmy nośniki nagrywasz, czy tak ciężko odczytać firmę na płycie? i jaką prędkość ustawiasz podczas nagrywania? skoro takie errory wywala to pewnie jakiś szajs nagrywasz, nagraj na Verbatim i sprawdź.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:26. |