![]() |
Jaki dysk do 250zl?
Witam. Chce kupic nowy dysk, priorytetem jest to, ze nie chce miec z nim nigdy klopotow, dlatego tez rezygnuje z szajsungów, nawet nic o nich nie piszcie, bo nie wezme juz zadnego na 100%. Pojemnosc dysku jaka mnie interesuje to 320GB+ i musi byc szybki, prosze o konkretne odpowiedzi pamietajac o tym, ze priorytet = jakosc, brak problemow i dluga zywotnosc, nieco dalej jest szybkosc.
|
Cytat:
Nie ma takich dysków. |
Boze, wiadomo, przez 4 miesiace mialem samsunga i musialem 3 razy wymieniac, chodzi o to zeby dysk byl jak najmniej awaryjny, masz cos do dodania czy tylko puste nic nie wnoszace posty?
|
mam nic nie wnoszące posty do niewiadomojakich pytań
|
to siedz cicho i sie nie odzywaj jak nie masz pojecia na jakis temat zamiast nabijac posty idiotycznymi wypowiedziami, niech ktos kto sie zna na dyskach sie wypowie, bo juz nie mam sily do tych szajsungow
|
Wypowie sie .
I Ci z tego? Kupuj z najdłuższą gwarancją... |
jeszcze 4500 i dobijesz do 10k dajesz.
|
Te, literki, nie ciskaj się, bo sam na razie spamujesz własny temat...
Tobie padały samsungi, inni sobie chwalą. Zazwyczaj niezawodny Seagate zaliczył totalną wpadkę z Barracudami serii 11. WD mi się sfajczył... Więc rację ma Rycho - nie ma niezawodnych dysków, zawsze w serii trafi się jakaś felerna sztuka... Albo sklep, który handluje złomem. Więc przy takich wymaganiach, to możesz iść do sklepu, poprosić o wyłożenie na ladę dyski różnych producentów i zrobić wyliczankę. Może będziesz miał farta. |
polecam samsungi
|
Cytat:
Cytat:
Najpierw Rycho gra gościowi na nerwach, a teraz ty robisz rypleja. Wstydź się i obiecaj poprawę, bo trzeba cię bedzie zgłosić koledze nad tobą. :> |
Ale o co chodzi ?
On nie chcial szajsungow, a ja polecam samsungi. Dwie rozne firmy. EDIT: Chyba powinienem sie cieszyc ze nie jestes modkiem :> Bo bys jeszzce mnie zbanowal, albo jeszcze gorzej. :P |
Kup coś z serii F2EG. Będziesz zadowolony.
Latet |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:09. |