![]() |
adobe premiere pro edycja
dopiero zaczynam pracę z tym programem i mam już małe problemy nie mogę załadować pliku mpg/mpeg do programu wywala błąd :( avi się ładują. nie wiem jak zapisać stworzony projekt do pliku avi albo innego jak robie export to move to tez wywala błąd, jest też opcja export to encore tez wywala błąd zamyka mi program a encora nie odpala:( czy ktoś jest w stanie mi pomóc?? z góry dzięki
|
Czy to jest oryginalny Adobe?
Jak mniemam - po objawach, chyba nie. Jest najprawdopodobniej zle zamontowany. (ew. aktywowany - czytaj ***** nie dziala dobrze do konca) :) W manualu masz podane najczesciej wystepujace bledy. Ew. wsparcie Adobiego. |
Cytat:
|
Cytat:
Powiem tyle,nie pytamy i nie odpowiadamy na tematy dotyczace programow nie nabytych droga oficjalna.(wyrazam sie dosc deilkatnie) A poniewaz wspolpracuje z firma dystrybutorem Adobiego na Polske, wiec nawet nie bede dalej rozwijal tej mysli. EOT. |
No to zamykamy. :gerda:
Jak kolega już kupi oryginalne Premiere, to serdecznie zapraszamy. :taktak: Prywatna wiadomość wystarczy do odblokowania tematu w razie potrzeby. :> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:57. |