Medal of Honor Airborne.
Gra jest zabezpieczona Tages-nówka mało śmigana-nie moja tylko pożyczona :taktak: Problem jest taki że gra nie chce u mnie się w żaden sposób zainstalować :nie: Ani z oryginalnej płyty-klikam na autorun(mam wyłączone auto uruchamianie płyt) potem podaję klucz,następnie instaluje się Ageida Psyhix i w końcu nic się nie dzieje -coś tam mrygnie i koniec ??? w menadżerze zadań windows nic nie ma,aby coś było uruchomione itp,To samo po zrzuceniu zawartości płytki na dysk(kopiuj/wklej) jak i zrobione normalne iso przez Alcohol i zamontowane w wirtualnym napędzie.Próbowałem też zrobić obraz przez DTpro z profilem Tages i zaznaczonym DPM ale po 5godzinach było tylko 15% więc straciłem cierpliwość.(( Grę olewam nigdy nie podobała mi się seria MOH - ale ciekawi mnie czemu u mnie to nie chce się zainstalować-z 2 nagrywarek,koleś czasami miał też problemy z uruchamianiem-ale instalacja przebiegła normalnie,płyta nie jest porysowana itd.???
Skanowanie płytki A-Ray Scanerem czy też Id Scanerem- nic nie wykrywa -baza GCW podaje że właśnie jest Tages,baza DT że jest SecuRom7 - i to drugie jest prawdziwe :taktak: ujawnia się dopiero po instalacji gry.Doszedłem o co biega :taktak: po prostu miałem zainstalowane wcześniejsze wersje Ageia Physx i to się gryzło z tą wersją-musiałem wywalić to ręcznie z rejestru-gra się zainstalowała-robię obraz Alcoholem :spoko:
|