![]() |
u znów się będę musiał przyzwyczajać do nowinek :(
fajne jest i wreszcie jest możliwość załadowania plonka :) /choć na tym forum to nie było konieczne/ pozdro ps i premium / beer/ membera seniorem zostałem :) / dobrze ze jeszcze coś z historii pamiętam :) i mi się to słowo tak źle nie kojarzy ;)/ ale calkiem całkiem |
A ja już myślałem ,że mam jakieś majaki poranne lub zespół Korsakowa(to dla wtajemniczonych) ,a to jednak jawa.
|
To nie o to chodzi, ze jest lepsze. Problem w tym, ze UB nie jest juz rozwijane (autor UB zaginal w nieznanych okolicznosciac [serio]) i m ajedna duza wade: jest napisane w PERLu. Jak czasami ktos sie na nie dostanie jakims teleportem albo innym wynalazkiem, to serwer zdycha. Postaramy sie jak najbradziej upodobnij nowe do starego, zeby kazdy byl zadowolony... :)
Pozdrawiam Misiek4 |
Lepsze jest wrogiem dobrego :(
|
UWAGA!!! Zmiany na forum
Pod tym adresem znajdziecie testowa wersje nowego forum
http://www.cdrinfo.pl/skrypty/vb/v/ Zanim radosnie popedzicie to sprawdzic przczytajcie ten krotki :) wywod ponizej. Zmiany te maja na celu przyspieszenie dzialania forum a zwlaszcza ladowania sie rozwleklych postow :) Aby zalogowac sie na nowe forum musicie przejsc procedure odzyskania hasla - niestety nie wiadomo dlaczego tak jest :( - nowe haslo zostanie wyslane tylko wtedy gdy podany adres email bedzie zgadzal sie z tym podanym na starym forum Hasla nie mogly zostac przeniesione z powodow niezaleznych od nas :) Po odzyskaniu hasla mozna je zmienic na swoje przy wykorzystaniu linka podanego w mailu Jak na razie prosze nie pisac ani nie odpowiadac na nowym forum poniewaz za kilka dni (7-10) zostana przeniesione wszystkie posty z tego forum na nowe i wszelkie wpisy tam zostana skasowane i zastapione przez wpisy stad Prosimy o wyrazanie swoich opini na temat nowego forum w specjalnie do tego celu otwartym dziale "Opinie n/t forum" oczywiscie na nowym forum :) Jezeli zauwazycie jakies bledy lub macie sugestie co do kolorow itp to takze piszcie w tamtym dziale |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:45. |