skalpelrulez |
21.08.2009 01:23 |
NO UDF DESC! czyli problem z patchowaniem
Witam
Mój problem polega na tym ze gdy chce spatchowac obraz gry esr dis patcherem wyskakuje następuj±ca informacja :NO UDF DESC
mam pytanie czy
z danym obrazem nic sie już nie da zrobić czy może jest jaki¶ sposób by obraz udało sie spatchowac i po wypaleniu gra dzialala na Free mc bocie
próbowałem zrobić obraz ponownie w ultrasio wg. jakiego¶ poradnika w którym pisali żeby zaznaczyć opcje UDF tak wła¶nie zrobiłem i co prawda spatchowac sie udało ale obraz który zrobiłem w tym programie zajmowal o polowe mnie od pierwowzoru
a po zamontowaniu go w deamonie wy¶wietliły sie 2 pliki a raczej foldery VIDEO_TS i AUDIO_TS podczas gdy w przypadku pierwszego obrazu, plików było około 9-ciu??? po nagraniu na płyte gra nie działała (( gdyby gre udało się spatchowac odrazu nie mu¶iał bym sie bawić w tworzenie nowego obrazu. Strasznie drażni mnie ten
problem podczas patchowania i chce sie dowiedzieć czy istnieje jaki¶ skuteczny sposób aby sobie z tym poradzić, dodam jeszcze ze to nie jest pierwszy obraz którego nie mogę spatchowac???
|