![]() |
brawo
edit: za zamkniecie tematu mod sie ucieszy |
....ale się koledzy napisali, chciałem tylko jakieś pomocy, więc szukałem różnych rozwiązań. Nie jestem za piractwem. Jakbym był to kupiłbym laptopa bez systemu i zapodał sobie jakiegoś pirata. Kupiłem z Vistą, więc proszę sie nie czepiać. Zamiast pomocy uzyskałem tylko niepotrzebne oszczerstwa.
Problem rozwiązałem sam. Zakupiłem nowy dysk twardy, dokupiłem pamięci RAM, zainstalowałem Vistę - ta co była w laptopie jak go kupiłem i problem z głowy. Była to wina sprzętu a nie oprogramowania. Temat zamykam. |
Cytat:
Założenie a`priori, ze każdy user to pirat i oszust, jest lekkim przegięciem. Idac tym tropem, powinniśmy wymagać od kazdego piszącego post na temat programu, zażądać: -okazania licencji na program -zaświadczenia i nieskładaniu fałszywego slowa (moze byc od miejscowego proboszcza) -zaswiadczenia o ...tu wpisac dowolna rzecz:) itepe itede Paranoja a`la IV RP i poglady godne Glownego Inkwizytora IV RP :) (im. A. Macierewicza) Wiecej wiary w ludzi. Patrix. Mniej modlitwy. I nie badz takim ortodoksyjnym wyznawca legalnosci. :) EOT w temacie :) |
Cytat:
|
Bylibyście na tyle mili, by tę wymianę uprzejmości kontynuować przez system prywatnych wiadomości? :>
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeśli pomógłbyś kumplowi paserowi zakładać stereo w kradzonej furze to Twoja sprawa. Cytat:
Mając jakieś 'ale' do mnie w tym temacie stawiasz swoją osobę po złej stronie, jak dla mnie postawa śmieszna, buntownicza i niesłuszna. Mam nadzieję, że powyższa wypowiedz, wyraża jedynie Twoją opinię w dniu dzisiejszym. J/w czepianie się mnie za to, że zwracam uwagę na problem legalności jest komiczne. |
Po raz - czepiasz sie.
Po dwa - end user nie ma mozliwosci zapoznania sie z EULA bez otwierania opakowania!!!! Po trzy - informuje cie, ze jestem ewidentnym piratem, albowiem posiadam przy sobie 4 (slownie cztery) plyty windowsa bez licencji (sa naklejone na komputery). Widows Home, Pro, Vista 32B, Pro do instaki nienadzorowanej. Po cztery - widze z twojej strony chec raczej przyczepiania sie do szczegółów, niz pomocy. Po piec - posty o pomoc w pirackim oprogramowaniu zglaszamy do modow. Co tez uczynilem przy pytaniu o pogram Adobiego. Ale kolega pirat, nic sobie nie robil z zamkniecia temtu, a i modowie nie reagowali na nastepne pytania. Wiec sumujac J.w. ! |
Cytat:
Tak na szybko dla Ciebie znalazłem: Cytat:
|
1. Nie pisze sie postow jeden pod drugim.
taka litania postow jak twoja, prosi sie o warn! 2. objaw typu hardwarowego, nie softowego. Tak przypuszczam. A nawet bede sie upieral. Raczej serwis, niz porada. EditL -@Patrix - plyta to jednak nie licencja. Rozumiem tak: -pozyzyl plyte z instalka (oryginalna) nie numer licencji :) |
Noo nie...
używaj przycisku EDYTUJ :P Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Co do W98 to tak przypadkowo na to wpadłem, jak już żadna płyta nie chce startowac to 98 idzie, ciekawe nie .....też się nad tym zastanawiam.... Cytat:
Co do sterowników to kolega ma rację, jest to duży problem i to do dnia dzisiejszego. Musze może pomyslec, zeby zrobić sobie takiego Xp-ka razem ze sterownikami, ale czy to pomoże. System się pewnie zainstaluje, tylko na jak długo to starczy, może po prau dniach znów mi nie odpali komp i bede musiał na nowo zapodać system..... No i na koniec dzieki za poparcie o kombinowaniu :) Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Czyż nie napisałem, ze plyta zrobiona nLite z dogranymi driverami bedzie dzialac. Azaliż, także samo podałem (niesprawdzony) link do owych driverow! Albowiem, rzeknę wam: -jezeli 98 ruszył z bootowaniem, to nie ma cudów, XP musi ruszyc! Tako BillG ustalil! I tego bede sie trzymal. Wiec grzeniu, nie tylko wytykaj, ale i czasem czytaj (moje posty mozesz omijać, ale sam widzisz ile tracisz) |
Cytat:
Ale grzeniu... pomagaj jak chcesz. |
A w temacie, to nic do powiedzenia nie macie.
Na szczęście napisał, że lapka kupił i ma jeszcze gwarancję. Nie musicie rozdrapywać, czy czasem nie był kradziony, bo wtedy to by trzeba na policję gościa zgłosić. |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:03. |