![]() |
thx
zamykamy |
W ImgBurn nie ma multisesji, bo multisesja to ZŁO - najlepsza droga do utraty danych. :taktak:
Program? Np.: Ashampoo Burning Studio 2009 |
zdania byly podzielone
"zulty" i odrazu lepiej btw w imgburn jest multisesja ?? mozecie mi poradzic jakies dobre programy do nagrywania plytek poza ^ ^ i nero ? |
Był niedawno taki jeden, co miał podobne dylematy:
http://www.tvn24.pl/-1,1602296,0,1,t...wiadomosc.html Na szczęście jakoś nie znalazł poparcia. Rzułty, brrr :wow: |
no raczej
ale przyznasz mi racje ze po co wogle sa po 2 rodzaje u ż h skoro kiedy sie czyta to nie slychac roznicy ?? |
możesz pisać bez polskich ogonków
no, ale wiesz....powinno się to trzymać i kupy i dupy a wogle to język wymyślono dużo wcześniej niż klawiatury |
o widze ze slownik jezyka polskiego nie jest ci obcy :P zdarza sie szczegolnie piszac bez ą ę juz dawno powinni poprawic ten ****any jezyk :/ przynajmniej ż rz h ch u ó po co to jest wogle wymyslone, glupota :/ zaloze sie ze wiekszosc spoleczenstwa by sie zgodzila
|
chcę :czytaj:
|
Najlepiej z prędkością 8x
|
czyli jak mam przykladowo plytke verbatim x16 i chcem na nia nagrac gre na ps2 to wypalac z maxymalna predkoscia x16 ? czy moze troche wolniej ??
|
Nie zrobisz tego bo wolne nagrywanie powoduje wiecej bledow niz szybsze z reszta nowsze jak i troche starsze nagrywarki nie potrafia nagrywac wolniej niz 4x
|
liteon sohw-1673s szybkosc nagrywania..
witam
mam liteon sohw-1673s firmware JS0D jak zrobic zeby przykladowo plytke dvd+r x8 nagrac z szybkoscia x1 x2 x2.4 x4 ? bo jedyna predkosc do wyboru to x6 i x8 w przypadku plytek x4 moge wybrac tylko x4 probowalem roznych programow do nagrywania i nic, przykladowo w programie imgburn jest do wyboru x1 x2 itd ale i tak plytke x8 robilo w x6 naped jest oczywiscie w pelni sprawny |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:19. |