![]() |
jak odnaleźć ukryty folder ? Jakieś pomysły ?
Witam
Mam duży problem, mianowicie kiedyś bazując na XP-ku mialem założony swój folder z rzeczami prywatnymi ( zdjęcia, dokumenty itp ) a z racji tego że z komputera korzystały 4 osoby musiałem ukryć ww folder. Zrobiłem to wspaniałym i bardzo prostym w obsłudze programem 'My LockBox'. Któregoś dnia komputer padł (zasilacz). Technika poszło sporo w górę więc nie kalkulowało się go naprawiać więc po sporym czasie (ok pół roku) został zakupiony nowy sprzęt na bazie Visty. Podłączyłem pod nowy komputer dysk ze starego komputera i wszystko gra tylko nie pamiętam gdzie ukryłem ten folder ze swoimi rzeczami ( za pomocą my lockbox po wpisaniu hasła automatycznie wyskakiwało mi okienko z plikami a ścieżki dokładnie nie pamiętam ;/ ) na viscie program my lockbox nie działa, reinstalka tez nie pomogła i nie wiem co mam teraz zrobić. Macie jakieś pomysły ?:help: pozdrawiam |
co rozumiesz pod pojeciem nie dziala, nie uruchamia sie, wywala blad czy cos innego? Drugie pytasnie jakiej wersji My LockBox uzywales/uzyles teraz?
|
Cytat:
|
Aha,bo myslalem ze wcale sie nie uruchamia ten program.
Zostalo by zainstalowanie jakiegos linuxa (lub wersji live) i mozolne szukanie. Wtedu po odnalezieniu mozna by poda sciezke dostepu do katalogu. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:20. |