![]() |
Testy odczytu key2audio
Jakby kogos interesilo to podaje link z testami roznych napedow w odczycie key2audio. Coz, niewiele ich z tym sobie radzi :( Moze ktos uzupelni te liste?
http://www.afterdawn.com/news/archive/2974.cfm |
Nie ma na liście LG-CRD 8521B 2.0 - odczytuje on key-2 audio (z problemami ale odczytuje - raz odtwarza a potem juz nie chce (pomaga restart PC). Przykład: Udało mi się odsłuchać Najnowszą płytę Jennifer Lopez z wytwórni Sony zabezpieczoną właśnie key-2 audio. Co więcej przegrałem ją sobie Clonem.
|
dodac tez nalezy TDK 12/10/32 -> widzial i zrzucal WSZYSTKIE plyty audio jakie mialem w tym nowego Watersa, pania Dion, soundtrack do K-Pax'a i N'Sync Celebrity
|
A moze, ktos z Was chcialbys sie zajac zrobieniem zestawienia sprzetu umozliwiajacego skopiowanie K2A ?
Postawie formularz umozliwiajacy przesylanie danych :)) Pozdrawiam Misiek4 |
to moze byc dosc trudne - z prozaicznego powodu - key2audio jest dosc rozmytym standardem i niektore plyty przeczyta (prawie)kazdy czytnik [gregorian - part II] a niektore trzeba meczyc wrecz w nieskonczonosc [nowy waters]
ale moge od razu podac dane czytnikow ktore przetestowalem i w moim przypadku nawalily LTR 24 (nie pamietam juz modelu bo sprzedalem) YAMAHA 4416 (SCSI) DVD LG x16 LG 52x - przeczytal Celine ale tylko Celine wszsytkie proby odczytu WinDAC 1.53 i Winamp zdaje sobie sprawe ze moga sie zaraz posypac glosy ze ich LTR 24 czyta k2a - jest to calkiem mozliwe ze ich model to robi a moj nie, jak juz napisalem nie pamietam modelu misiek4 - zamiesc ten formularz, tylko licz sie z tym ze danych bedzie raczej nieduzo (trzeba miec w reku oryginal :)) |
Dodam, że na DVD NEC 5700A płytka oryginalna CELINE DION A NEW DAY HAS COME idzie bez problemów, natomast w CDRW LG GCE 8400B płytka czyta się dopiero dzięki metodzie na pisaka i to tylko przez CLONE CD, w EACu wywala jakiś błąd ASPI, co do CDROM LG x52 model 8522, to owszem płyta jest rozpoznawalna, ala za Chiny nie idzie jej odtworzyć, a zgrana za pomoćą CLONE CD kopia jest na całej długości cicha ( brak muzy ). Misiek4, jestem za zrobieniem takiego zestawienia, najlepiej aby zawierało dokładny opis sprzętu i na jakiego wykonawcy płycie był przeprowadzony test ( w grę wchodzą tylko oryginały ).
Sprawdziłem jeszczena CDRW LG GCE8160B i też qpa. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:52. |