![]() |
Nagranie AVI na DVD
Chce nagrac plik *.avi (ok.700mb) na plyte DVD tak aby mogl odtworzyc w "normalnym" odtwarzaczu DVD (bez dvix).
Zdaje sobie sprawe ze pewnie trzeba ten film jakos przekonwertowac. I stad moje pytanie, czy jest jakis jeden program ktory zrobi to wszystko, tzn. przekonwertuje i nastepnie wypali. Np. kotras z wersji NERO ? Obecenie uzywam Nero 7 i takiej oocji nie widze. |
|
Nero Vision. Ale tak nie rób. Najpierw konwertuj, potem sprawdź, czy wszystko jest OK, a dopiero później pal. I lepiej zamiast nero użyć ConvertXtoDVD, a jak masz dużo cierpliwości to jakiegoś FilmMachine z CCE.
|
Hej ja tez mam problem szukam i szukam i niic chciałbym przekonwertowac pliki w formacjie avi na dvd/divx. chodzi o to ze mam teledyski one sa w formacjie avi i chciałbym je oglądac na swoji roadio odtwrzaczu który czyta tylko dvd / divx.
Plis pomóżcjie... |
avi to dvd - chyba najprostszy program
|
Cytat:
|
W poście nr 3 masz konkretne programy... Możesz też się zainteresować TMPGEnc DVD Author with Divx Encoding.
|
Dzieki wielkie chłopaki za pomoc . zaras sprawdze4 sobie tego MPGEnc DVD Author with Divx Encoding. jeszcze raz dzieki
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:37. |