![]() |
Sprawdz jeszcze w :
wlasciowsci moj komuter/zakladka sprzet/podpisywanie sterownikow. Moze masz zaklikniete "zablokuj" i dla tego nie mozesz zainstalowac sterownikow bez certyfikatu. Chociaz powinienes miec o tym stosowny komunikat przy instalacji |
Cytat:
Ma go cale mnostwo ludzi. Raz, ze drivery sa pod Viste. Dwa, zapewne montowales XPka w trybie AHCI, a nie jak Pan Bog przykazal IDE. Wejdz na strone Gigabye.com.tw i tam szukaj. Lub postaw jak kaza - Viste :) bedziesz mial inne problemy. |
przecierz mam płyte i bład wyskakuje przy kazdej instalacji !
ma ktos jakis inny pomysł?<omg>:ysz: |
zainstaluj wszystkie stery z płyty
reboot - to znaczy restart komputera :sciana: na płycie masz/powinieneś mieć stery do wszystkiego |
no już napisałem gdy wkładam płyte i nacickam x-pres instal to wyskakuje ten napis o zrebotowaniu komputera (nie wiem o co chodzi)
teraz komputer sie tnie , gg psuje , głosu nie ma a ja nie wiem co robic?:help: podaje nazwe: GIGABYTE S-SERIES Motherboard Support AMD Socket AM2 . NVIDIA nForce 560/520 (series utility cd.) spisałem nazwy z płyty cd moze podacie jakies sterowniki lub cos wywnioskujecie ? prosze o pomoc:help: |
A jaki masz problem w zainstalowaniu sterowników?...
|
musze podłaczyc starą dzwiękowke i zainstaluje od niej sterowniki to moze głos bedzie..
a co zrobic by sterowniki można zainastalować ? |
'Zrebotować komputer'. ;]
...Może trochę więcej szczegółów nam podasz? |
sterowniki
witam.
niedawno zainstalowałem windows xp <+format>i nie chca mi sie zainstalowac sterowniki do płyty gł.wyskakuje napis: please komputer rebot. co poradzicie ?co mam teraz zrobić?:'( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:10. |