![]() |
http://sksapps.com/diagrams/ps2/Modb...00mi_modbo.jpg
Tu masz do V16, ale chyba powinno pasować do nowszych. |
Strona modbo nie śmiga, i nie mogę znaleźć schematu instalacji modbo760 na konsoli 90004 (V19 chyba?). Ma ktoś może taki schemat?
|
Ja też nie wiem o co chodzi bo Twój post kupy się nie trzyma. To bliżej fraszki jakiejś... ;]
|
Cytat:
Mam pendriva i nic Tylko karta i nic. NIe wiem o co chodzi. |
Jaki niby problem? ;]
|
Bo mnie denerwuje to iso pozniej patch i nagranie na plyte.Dziala ale czasami jest problem.
|
ja kupiłem tego czipa chciałem sobie go wlutowac i teraz tego bardzo załuje bo zalutowałem trzy zabki na płycie głównej od takiego prostakatnego czarnego nie wiem jak to nazwac nie mam pojecia co teraz mam zrobic konsola nowka :( wiec ja radze ci ze bys tego nie robił
|
FMCB to nie karta tylko "exploit" na dowolnej (no powiedzmy, że dowolnej) karcie pamięci.
"D" jest obok "C". Literówka. Sorry. Czad oczywiście nie jest potrzebny jeśli Ci życie miłe. :D Ze sklepu. Idziesz i mówisz, że chcesz kynarowe kable. Skoro o to pytasz to nigdy tego wcześniej nie robiłeś, także prawie na sto procent zniszczysz sobie konsolę. ;] Poczytaj najpierw trochę o lutowaniu i pobaw się na czymś (np. radio ze śmietnika etc. ;]]). Skoro masz FMCB to do czego Ci modchip? Chyba tylko do kopii z PSXa bo w niczym innym modchipowi nie ustępuje. |
Ok.Ale jak mam (TYLKO!) karte Free MC Boot 64MB to nie bedzie sie komplikowało?
40zł Chip + Przesyłka Priorytet za Pobraniem ok.25zł lutownica oporowa + cyna. I z kąd wziąść kabeli do "przyczepienia"? A co to ten czad?xD |
Musisz poszukać schematy montażu względem Twojej płyty głównej; do tego modchipa.
Koszt chipa to nie wiem, z 40-50zł to maximum (nie śledzę cen) + cyna + kabelki + lutownica oporowa jak nie masz + czad. ;] |
Modbo 760 - Pomoc
Mam pare pytań bo chciałbym zakupić takiego chipa.Chciałbym wiedzieć jak zamontować chipa (Modbo 760).Jaki jest najlepszy model itp.Jakie wyniosą koszty tego procederu.Z góry dziekuje za pomoc.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:02. |