![]() |
Cytat:
- tak, dysk jest bardzo cichy, jak dla mnie to nie słyszę go wcale, oprócz oczywiście startu, praca na nim dla mnie jest rewelacyjna. - czy bezawaryjny? Za krótko go mam, ale słyszy się same pochlebne opinie. - tak, bardzo szybki, miałem WD z serii AAKS i mogę śmiało powiedzieć, że niebo, a ziemia :spoko:, poza tym testy nie kłamią, rzeczywiście taki jest. - nie nagrzewa się, temperatury w normie. Podsumowując, moim zdaniem jest to najlepszy obecnie dysk na rynku, jeżeli będę kupował kolejny, to tylko F3, chyba, że będzie już nowa seria :spoko: Bierz śmiało, nic lepszego o tej pojemności i na jednym talerzu nie znajdziesz. |
Dysk twardy Samsung HD502HJ (500 GB)
Witam !!!
Jeżeli taki temat już był to przepraszam. W najbliższym czasie chcę zakupić dysk twardy o pojemności 500 GB. Wszedłem na stronę www.cdrinfo.pl. W rankingu dysków twardych na 1 miejscu kwalifikuje się Samsung HD502HJ. Szukałem na stronach opini na temat tego dysku, ale nic nie znalazłem :(. Dlatego mam pytanie do byłych lub obecnych użytkowników w/w dysku. Czy ten dysk jest: - bardzo cichy - bezawaryjny - szybki - czy się za szybko nie nagrzewa Jeżeli nie polecacie tego dysku to prosze podawać własne propozycje. Dysk który polecacie powinien spełniać w/w warunki oraz nie powinien przekraczać kwoty 200 zł i powinien miec pojemność 500 GB. Dziękuje za opinię i propozycje. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:11. |