![]() |
Toy Story 2
Próbuję zrobić dla małego obraz tej gry(strasznie niszczy)gra jest na cd i według A-Rey Scanera i Id Scanera, czy też bazy- DT nie posiada zabezpieczenia :nie: a mimo wszystko nie daje się skopiować( na płytkę nie próbowałem) W Alcoholu wybierałem profil general cd protected,a w DTpro prawie wszystkie profile oprócz audio i data cd ??? i d... Słodyczy do tego nie ma :nie: więc co tu robić-wiem gierka stara,ale coś małego naszła ochota na granie.Próbowałem też zrobić iso ImgBurn.Może zainstalować ClonaCD-ale jaki ustawić profil??:help:
|
Spróbuj użyć programu GameJack
|
Gra nie ma zabezpieczenia jak każdy Disney oprócz CDCheck i to wszystko-pestka-możesz czym chcesz robic obraz lub kopiować na CD-R lub CD-RW-jeżeli nie to tylko problem z odczytem .
|
No właśnie-problem z odczytem :haha: myślę że pewnie by to działało z płytki cd mogę zaraz nawet to obadać-tylko jakim zrobić to programem? Pozatym wolał bym obraz-on tak gra w wielu grach-po prostu umie wyjąć płytkę z pudełka , ale już nie potrafi jej tam włożyć!:zly:
|
Co za g...:rotfl:po skopiowaniu płytki Alcoholem 120% z profilem Normal Cd- gra działa bez zająknięcia :taktak:-a ja chcę z obrazu!!:'(
|
Chcieć to sobie możesz XD
Widocznie musi używać Cedeków, a jak nie będzie kładł płyt do pudełek to mu odetniesz dostęp do kompa :D |
Cytat:
|
Nie które Cd Check-i pamietają z którego napędu są instalowane i dla tego trzeba instalować od nowa.:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:28. |