![]() |
Dzięki za informacje. Mam nadzieję, że odezwie się również ktoś, kto wyrósł ze swoich... :)
|
To są miękkie narty dla początkujących, nie wiem jaki jest poziom Twojego dziecka, ale jeśli trochę już jeździ i jest odważna to takie narty mogą być za słabe i przy większych prędkościach niestabilne, przez co niebezpieczne.
No i najważniejszy jest stan, skoro widać sznity na wierzchu to nawet sobie nie wyobrażam co może być na spodzie, teoretycznie można to regenerować, ale czy jest sens w to jeszcze wkładać dodatkową kasę. Jeśli dziecko dopiero zaczyna, narty nie będą przechodzić na kolejne dzieci, to na jeden sezon na naukę i kiepskie stoki takie narty będą ok. edit. No i jak pisze ed, warto obejrzeć przed kupnem. |
Sprzęt chyba z wypożyczalni, jeśli faktycznie bardzo dobry stan, to może warto. Mam dwa ale:
1. To są to narty chyba maksymalnie taliowane, więc nadają się do kręcenia po oślich łączkach, na poważniejsze stoki, to tylko dla akrobatów. :D 2. Szukał bym czegoś na miejscu, co obejrzeć można... |
Raczej już nie urośnie. Wyczaiła takie coś
http://www.allegro.pl/item758090507_...6cm_07_08.html |
Dziecko już wyrośnięte do końca? (ile metrów liczy? Ile waży? ;p) Narty muszą być cool, czy służyć do jeżdżenia?
Jeśli do jeżdżenia, to bierz używane z jednymi dziurami po wiązaniach (będzie tanio i nie będzie ich szkoda na naszych, lub zagranicznych stokach, co kamieniami potrafią świecić przy marnych zimach), do tego nowe wiązania wyższej klasy - w to warto zainwestować. W nowe buty też, broń boże takie na jedną klamrę. Narty po szlifie i/lub z wyoranymi dziurami po kamieniach można sobie darować... |
Kupię narty
Kupię narty taliowane ok. 160cm. Nie znam się na tym. Potrzebuje dla dziecka. Jak ktoś ma lub się na tym zna, proszę o kontakt :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:26. |