![]() |
Cytat:
A teraz proszę wracać do tematu :offtopic: |
:hmm: Tys spal w tym samochoidzie ze nie zauwazyles przy wsiadaniu czy co :)
|
ciesz się, że silnik zostawili :haha:
kto teraz koła kradnie? no chyba że unikaty pod zamówienie |
Dzi¶ rano wsiadłem do samochodu, normalnie odpalił, ja mu bieg, gaz a on nie jedzie. Zdziwiłem się, bo ten ma raptem 4 lata, a miałem już starsze i jechały. Dzwoniłem do PZU, dzwoniłem do kolegi mechanika, długo nad tym my¶leli¶my, aż w końcu wiesz co się okazało? Nie uwierzyłby¶! Koła mi ukradli.
|
Cytat:
no zanioslem do kolegi informatyka .. i tam chcielismy zainstalowac nowsza wersje 98 ta SE .. i nawet formata nie szlo zrobic , 15 tys badow na dysku bylo :P moze po formacie cos da .. bo na infolini tp , powiedzieli , ze cos jest nie tak z komputerem / windowsem .. i zainstalowac ta wlasnie wersje bo pierwsza wersja 98 miala problemy ze zlaczem USB !! |
Cytat:
Wywal te swoje kulki, zostaw sterownik modemu, zrób normalne poł±czenie sieciowe, ewentualnie autoconnect i musi działać, no chyba że nie musi, wtedy routeromodem z LAN i musi. Poszukaj w sieci, połowa rodaków miała ten problem z kulkami. |
Cytat:
aczkolwiek po rozszerzeniu za liczb± jest co¶ dziwnego :hmm: mhm :idea: |
Dell Latitude + neostrada
witam , mam taki problem , gdyz mam laptopa dell latitude , ma procek 26 mhm , 64 ram , dysk 4 gb .. i poprostu mam taki problem , ze wszystko ladnie pieknie chodzi .. instalacja neo bardzo szybko poszla .. ale jak wlacze .. to leca te kulki od ladowania neo , i stanie na polowie i koniec .. zawiesza sie caly .. mialem kiedys komputer .. kilka lat temu to procesor mial 133 , 64 ram i chodzilo wszystko jak nalezy , a na tym lapku nie .. co to moze byc ?:( pozdrawiam
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:02. |