Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Komputery - oprogramowanie i sprzęt (https://forum.cdrinfo.pl/f113/)
-   -   Dell Latitude + neostrada (https://forum.cdrinfo.pl/f113/dell-latitude-neostrada-83688/)

Bartez 19.10.2009 15:43

Cytat:

Napisany przez pali (Post 1053317)
Dzi¶ rano wsiadłem do samochodu, normalnie odpalił, ja mu bieg, gaz a on nie jedzie. Zdziwiłem się, bo ten ma raptem 4 lata, a miałem już starsze i jechały. Dzwoniłem do PZU, dzwoniłem do kolegi mechanika, długo nad tym my¶leli¶my, aż w końcu wiesz co się okazało? Nie uwierzyłby¶! Koła mi ukradli.

Hehe, padłem :D

A teraz proszę wracać do tematu :offtopic:

prometeusz 19.10.2009 10:06

:hmm: Tys spal w tym samochoidzie ze nie zauwazyles przy wsiadaniu czy co :)

grzeniu 18.10.2009 00:58

ciesz się, że silnik zostawili :haha:
kto teraz koła kradnie? no chyba że unikaty pod zamówienie

pali 18.10.2009 00:07

Dzi¶ rano wsiadłem do samochodu, normalnie odpalił, ja mu bieg, gaz a on nie jedzie. Zdziwiłem się, bo ten ma raptem 4 lata, a miałem już starsze i jechały. Dzwoniłem do PZU, dzwoniłem do kolegi mechanika, długo nad tym my¶leli¶my, aż w końcu wiesz co się okazało? Nie uwierzyłby¶! Koła mi ukradli.

Cin3kk15 15.10.2009 22:22

Cytat:

Napisany przez pali (Post 1053004)
Hydrozagadka.

Wywal te swoje kulki, zostaw sterownik modemu, zrób normalne poł±czenie sieciowe, ewentualnie autoconnect i musi działać, no chyba że nie musi, wtedy routeromodem z LAN i musi.

Poszukaj w sieci, połowa rodaków miała ten problem z kulkami.

no zanioslem do kolegi informatyka .. i tam chcielismy zainstalowac nowsza wersje 98 ta SE .. i nawet formata nie szlo zrobic , 15 tys badow na dysku bylo :P moze po formacie cos da .. bo na infolini tp , powiedzieli , ze cos jest nie tak z komputerem / windowsem .. i zainstalowac ta wlasnie wersje bo pierwsza wersja 98 miala problemy ze zlaczem USB !!

pali 15.10.2009 21:05

Cytat:

Napisany przez Cin3kk15 (Post 1052788)
. co to moze byc ?:(

Hydrozagadka.

Wywal te swoje kulki, zostaw sterownik modemu, zrób normalne poł±czenie sieciowe, ewentualnie autoconnect i musi działać, no chyba że nie musi, wtedy routeromodem z LAN i musi.

Poszukaj w sieci, połowa rodaków miała ten problem z kulkami.

icemac 15.10.2009 14:05

Cytat:

ma procek 26 mhm
toż to chyba 286 od intela :hmm:

aczkolwiek po rozszerzeniu za liczb± jest co¶ dziwnego :hmm:

mhm :idea:

Cin3kk15 14.10.2009 22:48

Dell Latitude + neostrada

witam , mam taki problem , gdyz mam laptopa dell latitude , ma procek 26 mhm , 64 ram , dysk 4 gb .. i poprostu mam taki problem , ze wszystko ladnie pieknie chodzi .. instalacja neo bardzo szybko poszla .. ale jak wlacze .. to leca te kulki od ladowania neo , i stanie na polowie i koniec .. zawiesza sie caly .. mialem kiedys komputer .. kilka lat temu to procesor mial 133 , 64 ram i chodzilo wszystko jak nalezy , a na tym lapku nie .. co to moze byc ?:( pozdrawiam

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:02.