![]() |
Co się dziwisz, trafi tu taki tu z googla, rejestruje się i pisze, pół biedy jak ma coś ciekawego do napisania...
|
nie koniecznie chodzi o ten dział :) co jakiś czas natrafiam na jakieś dziwne odpowiedzi na tematy dawno zapomniane, ale co tam :)
|
W tym dziale licznik nie nabija. :P
|
mały off top, ale zauważyłem, że od kilku tygodni nowi użytkownicy odkopują tematy, byle cokolwiek napisać i nabić sobie posta :] eh
|
Retuś fajny jest, nie straszmy nim dzieci :).
|
Poczytaj trochę na ten temat bo Twój "nóż" nie ma z tym nic wspólnego.
"jakieś gratisy" to wywijanie kota ogonem bo każdy wie o co chodzi a jak nie wie to już jego wina za paserstwo kara się też nieświadomych, głupota boli. Poza tym j/w to nie ten dział i zaraz tu Reetou wpadnie ale ze swoją kosą... :D |
O jakich korzyściach mowisz ? Sprzedający pisał o jakiś gratisach... A sprzedaż sprzętu przerobionego w celu użycia nielegali ? Hm... przecież jak komuś sprzedasz zaostrzony nóż, to jeszcze nic złego. Gorzej jak tenże ożeni kogoś z tą kosą :( .
|
Cytat:
mianowicie na pewno nie służy dla korzyści majątkowych czerpanych z powielanych kopii... |
A czemu słuzyło i służy to forum jak nie kopiowaniu płyt ? Zabezpieczonych szczególnie. Kopie bezpieczeństwa, ;)
|
Ja nie wiem o czym tu pisać dalej, aukcja z pierwszego posta już w archiwum siedzi !
Druga sprawa uatrakcyjnianie swojej oferty "jakimiś grami" nie jest fair i nie jest legalne -fakt i reakcja moim zdaniem powinna być tylko jou wyrozumiały jest i dał czas... :D |
Dajcie chłopakowi spokój,
nie znam się na konsolach, ale stan, ze sobie niby nie można przerobić własnej konsoli to jest §22 Chłopak sprytnie dopisał "jakieś gry jeszcze" i OK Poczytajcie nasze wpisy sprzed 6 lat, nikt się wtedy do nikogo nie czepiał. A co, prawo zmieniło się? Nie. |
Cytat:
Ale cóż, dopiero za jakieś 20 lat może dłużej, w tym kraju będzie normalne :spoko: |
Cytat:
|
Fuuuuj przeróbki....
Nie lepiej iść do sklepu, kupić oryginalną grę i poczuć tą satysfakcje bez żadnego cwaniactwa? To tylko 40-60zł a jesteś w porządku, dajesz innym zarobić :D a co jakby Ciebie okradali cały czas z twojej pensji, nie czułbyś się wkurzony? |
Ja bym takiego za jaja powiesil. grrrr
A moze na policje zglosic ? No sam sie prosi. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:21. |