![]() |
Dlatego warto archiwizować gry na np. pendraku. ;]
|
Nie znam się na tworzeniu stron, ale namówiłem brata, zrobi mi stronę na której każdy będzie mógł dodawać informację o grze, jak będzie gotowa podam linka do niej.
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Fakt, zapomniałem podać CDCovers.cc :P @skuter6. a może ty byłbyś skłonny stworzyć takową listę?? :D
|
Cytat:
|
No moze i nieprawda, ale...np singsta min.590kb, a u mnie 318+80 wiec jest mniej niz minimum:)
|
Nie prawda. :)
|
Minimum okresla minimum, bo np GT(na PSX'a nie wiem jak to jest w GT4:) save'uje sava i np ustawienia, wiec minimum to minimum jakie nalezy zarezerwowac, bo wszystkie ustawienia itp zajmuja sporo wiecej:)
|
Minimum czyli, minimum jeden. Jak zrobisz więcej to musisz pomnożyć tą wartość przez ilość save'ów. ;)
Niektóre gry od razu rezerwują sobie określoną ilość na kilka save'ów. Puste są mazane zerami (może szybciej jest zapisywać w już istniejącym niż tworzyć nowy, a dopiero potem zapisywać?). Taką grą jest np. Jak & Daxter i jak sięgam pamięcią to kosi 700KB (co swoją drogą jest skandaliczną wielkością). |
I savy minimum, a ja bym wolal znac od do (jakas rzeczywista wartosc:)
|
Owszem z tyłu pudełka pisze to co mówi szczuru,ale nic nie pisze na którym slocie można savy robić np:
Black-1gracz save minimum 59KB(gra zawalista):taktak: Kilzone-1/2graczy save minimum64KB , ethernet 2-16 graczy. MGS3-1gracz save minimum 90KB Teken5-1/2graczy save minimum 57KB....... Więcej to mi się nie chce sięgać po pudełka :nie::fiu: |
Piszcie zatem taką listę. Ja tam nadal uważam to za całkiem zbyteczne. :P
|
No tak, ale szukanie ilus tam gier na ebay/allegro to nie frajda:)
|
Hmm ilość graczy, waga save'a są opisane z tyłu pudełka każdej gry na ps2 więc w sumie "wystarczy" znaleźć na guglu screena z pudełkiem (polecam allegro/ebay/swistak, często się trafiają zdjęcia z pudełkiem "od tyłu").
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:15. |