![]() |
kopiowanie płyty dvd 38 GB
Witam.
Problem polega na tym, że kupiłem dzieciakom płyt dvd z gazety , z bajkami disneya, ale jako że mają zwyczaj bawienia się płytami, chciałbym zrobić kopię. I tu problem- żaden program nie chce jej skopiować, a po otworzeniu płyty w pokazuje się, że płyta ma przeszło 38 Gb pojemności, jest pełno plików vob po 1 048 574 Kb, Jak to ruszć, ma ktoś jakiś pomysł |
G..wnianie wytłoczona jak wszystko co w gazetach -dlatego takie cuda pokazuje-38GB-inny lepszy czytnik może pomóc albo i nie da się.
|
Bajki Disneya posiadają zabezpieczenie -dawno nie kopiowałem bajki-ale kiedyś oryginalne Disneya,nie jakieś tam z gazety -kopiowałem programem AnyDvd :taktak:
|
Zabezpieczenie przed kopiowaniem. Przegraj na dysk z jakimś Anydvd chodzącym w tle, lub za pomocą DVDFab Decryptera.
Na dysku wczytaj to do PGCEdit - usunie pliki VOB nie mające referencji w plikach ifo. Niestety cześć z nich będzie podwieszone pod jakieś durne menu ze 100-ma przyciskami - te usunąć można tylko poprzez modyfikacje programu sterującego tak, by omijały menu. Wtedy PGCEdit będzie mógł to bezproblemowo usunąć (Find uncalled PGC, Delete uncalled PGC) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:25. |