![]() |
Universal SafeDisc&SafeCast DRM Loader
Jest to programik od grupy RELOADED-i jak nazwa wskazuje jest do SafeDisc :taktak: nie potrzeba cukierka,obrazu czy mini image -uruchamiamy pliczek Relase Loader i gra działa bez płyty w napędzie :taktak: testowałem na:COD2,COD4,COD5,Rainbow Six Vegas2-gry działają,chodź raz nie wiem czemu chwilowo nie chciały ??? Muszę jeszcze przetestować ten program na innych moich grach.:taktak:
|
Działa również NFSMW i Gears of War.:taktak:
|
A czy ten programik modyfikuje w jakiś sposób zabezpieczony plik? bo bo próbuje odpalić program który zabezpieczony jest na poziomie setup.exe znajdujący się w obrazie CD i ten loader pluje się że coś mu nie pasi więc wydaje mi się, że chce coś dopisać do zabezpieczonego pliku?
|
Tego to nie wiem-po prostu klikam na ten programik-wskazuje exe gry z SafeDisc i działa:D coś w podobie jak z YASU i ACID tylko nie trzeba montować żadnego obrazu :nie:
Ten Twój pliczek jakie ma zabezpieczenie? |
SD 4.90.010
Ale już przed instalacją sprawdza oryginalność CD... |
??? jeszcze takiego cuda nie widziałem :nie: Zajrzyj na PW
|
To jest loader czyli modyfikuje pewnie zabezpieczenie w pamięci. Jeśli to działa to gratulacje dla grupy RELOADED :piwo:
|
Cytat:
|
Robisz sobie folder np.w moje dokumenty,i tam wypakowujesz tego Loadera :taktak: potem dla łatwiejszej obsługi robisz skrót na pulpicie-odpalasz to potem z pulpitu w drugim okienku klikasz na pulpit zaznaczasz plik exe do gry w którą chcesz grać i to wszystko :D następny raz masz już to w trzecim okienku.Oczywiście po uruchomieniu PC musisz operację powtórzyć.Wszystko masz opisane w pliku ReadMe -możesz sobie pokombinować inaczej.:czytaj:
|
Naprawdę super programik :taktak: Przymierzam się do zakupu Battelfield Bad Company 2 - dema nie zdążyłem przetestować :'( i aby nie wywalać kasy w błoto - postanowiłem zainstalować Battelfild2 (SafeDisc 4.00)którego zakupiłem bardzo dawno temu,jak jeszcze nie miałem neta :haha: No i oczywiście gierka mi się nie spodobała :nie: Podarowałem więc ją dla bratanka-a jako człowiek przezorny,zrobiłem sobie kopię ;) Oczywiście ta kopia jest zrobiona chyba Nero-bo kiedyś nie miałem pojęcia o kopiowaniu :rotfl: a że brzydzę się alkoholem w każdej postaci-tak więc i od tego super programu trzymałem się z dala :D
A więc-gra zainstalowana wersja v.1.0-teraz gra się ponoć na patchu 1.5 no i po uruchomieniu programiku SDloader gra odpala i zagrałem sobie dwa mecze po sieci :spoko: oczywiście gra jest stara-grafika nie powala-na razie nie wiem o co chodzi w grze-ale program od RELOADED jest:1miejsce: |
Pirat:pirat:;)
|
Wiem że jestem ZŁY :taktak: bardzo mi wstyd z tego powodu :'( Ale to w ramach testowania w/w programu :fiu:w każdym razie kiedyś tą grę kupiłem i posiadam oryginalny klucz.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:42. |