![]() |
Przeżyłem? Hurra! :jupi:
Gdybym tej nie dal rady, dam znać. Przyjdziemy z Rychem do Superrrmaria z kratą. Czemu do niego? Bo to w połowie drogi między Szczecinem z mną, a nie wiem, z jaką prędkością latają duchy (na pewno mają czas, ale po co potem jeden ma czekać na drugiego tydzień?) Poza tym przecież u Zetoxy nie damy rady, Nowa Huć to miasto o światopoglądzie ateistycznym, tam duchom ciężko :taktak: |
Cytat:
|
Polish Health Minister Ewa Kopacz about swine flu and vacine
http://www.youtube.com/watch?v=0knuUSiBNwI Ciekawe komentarze :) |
Mamy epidemię świńskiej... korupcji
|
A czy dobry miesiac temu nie mowili o tym Rosjanie jak olali szczepionki twierdzac ze to zmowa firm farmaceutycznych i ze one wlasnie naciskaja na WHO?
|
Cóż, urzędnicy w Brukseli muszą mieć co robić. Inaczej ciężko byłoby uzasadnić te etaty. Stąd najpierw bardzo przejęli się nowym tematem, który dał im dużo roboty widocznej dla wszystkich, a teraz będą się przyglądać, czy ta robota nie była daremna. Taka samoewaluacja, tylko jak będzie źle, to nie powiedzą "daliśmy się zrobić w konia" (w świnię?), a raczej "wykryliśmy nieprawidłowości w działaniu firm farmaceutycznych!"
Nie mówię przez to, że większość urzędników w Brukseli nie jest potrzebna, bo jednak wiele ich pracy jest przydatne, ale może jest ich jednak trochę za dużo i część się nudzi? |
Oburzenie po skandalu w sprawie szczepionek
http://wiadomosci.onet.pl/2107287,12...onek,item.html No i cóż można dodać.. Może tylko, że dziwne dla mnie nie jest to, o czym piszą (bo od dawna wydawało mi się to pewne), a jedynie, że o tym piszą. Ciekawe czemu.. |
Właśnie! Zabij tę dolegliwość nieistniejącym już specyfikiem.
Prawda o świńskiej grypie jest taka, że jak na nią nie umrzemy, lub prawie nie umrzemy, to się nie dowiemy co nam było. Tak było od zawsze z grypą. A jak już zdechniemy na A/H1N1, to się dowiemy (już nie my), że to było w wyniku czegoś innego. :] |
Cytat:
|
ciągle katar mam :(
ale to nie zabija i trwa tylko 7 dni, lub tydzień :> |
No tak - bo najłatwiej zarazić sie na grype z kibla. :ysz:.
Już bardziej bym zrozumiał reklame bakteriobójczego mydła. Swoją drogą czego domestos nie zabija? Przeciez to kwasy i inne świństwa. |
To dorzuce do pieca http://mediamikser.pl/article/63198/...walczy-z-grypa oczywiscie bez komentarza.
|
Żyjemy w nowej odmianie komunizmu...
|
W warminsko-mazurskim liczba zachorowan na grype sezonowa w listopadzie '09 jest 100x wieksza niz w listopadzie '08.
Rzeczewiscie, problem jest, ale nie stanowi go swinska grypa. A media mi tu o niej nontoper pieprza. Czysty lobbing firm farmaceutycznych. Zyjemy w porabanym, materialistycznym do szpiku kosci swiecie. Przykre. Za rok czy dwa bedzie krecia albo borsucza i tez bedzie krzyk. |
Po drodze do brata, na obrzeżach miasta, pare razy w miesiącu mijam siedzibe firmy...
BAXTER nocą wygląda troche jak cyberdyne... Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:04. |