![]() |
Zgodnie z życzeniem autora - zamykam.
Jeśli jednak życzysz sobie, żeby któreś posty zostawić, któreś skasować/pozamiatać, to pisz na PW. |
Dajcie ten temat do śmietnika :P bo coś mnie ściska jak to wszystko czytam ;]
|
Jeden wielki offtopic... Nikt w temacie nagrywarki nie pomogl...
@yahol : Ja Cie rozumiem. Ja Cie popieram. I ja Ci zadroszcze. Bo wiem ze Mac'i + MacOS to maszyny bedace lata swietlne przed PC... |
Więc za zgodą wszystkich i ku uciesze Gadzina18 w porozumieniu prosimy o harakiri :D
|
Cytat:
Cytat:
Przyznaje i przepraszam. I obiecuje, nigdy więcej nie zastosuje ironii ani niedopowiedzeń. Do adminow!&modow: -wytnijcie te zbędne i nic nie wnoszące posty do śmietnika, tam ich miejsce. EOT. |
@Gadzina18 nic nie poradzisz, nie lubię sprzętu Apple to już mam we krwi i zawsze próbuję udowodnić, że macbooki nie są (poza obudową) dobrze wykonane a co za tym idzie szkoda pieniędzy (moim zdaniem) :D
To wina yahola:) to On wywołał burzę swoim postem nr #12, zawsze możesz poprosić moderatora i sprzątnie/wydzieli temat, pamiętaj, że ja byłem tylko kolejną osobą piszącą na ten temat - niejedyną ;) A jeśli chodzi konkretnie o temat to w zasadzie jest on wyczerpany, nagrywarka fiksuje nawet po aktualizacji fw i czyszczeniu ... -wymiana. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
A zaślepienie niektórych osiągnęło szczyty nonsensu. Nie sadze, żeby ktokolwiek tu zajmował sie czymś innym niz offtop, a o nagrywarkach i nagrywaniu nie wspominając. A`propos - wszystko co wiedziałem, podałem na myapple i nie sadze żebyś dowiedział sie tu czegoś nowego. |
Cytat:
EOT;) |
OMG Patrix, jak już pisałem, stać mnie było - to kupiłem. Proszę Was o pomoc z nagrywarką, a Wy tutaj robicie już powoli flame pt co lepsze, mac czy pc.. Byłbym bardzo wdzięczny za koniec Twojego OT i pisanie na temat, a jeżeli nie masz do powiedzenia nic na temat, to się proszę nie odzywaj.. Moda/admina proszę o zamknięcie tematu, bo widzę, że nie dowiem się tu niczego. Tak btw zauważył ktoś moje pytanie w mojej wypowiedzi wyżej?
PS Patrix, pisałem plastikowych a nie aluminiowych laptopów, nie mam klapek na oczach, wiem co się dzieje w świecie PC. |
Cytat:
Ale mac to oczywiście "niezwykły" laptop z czarodziejskimi mocami... dla czarodziejów. |
Cytujesz wyrwane z kontekstu stwierdzenia, na dodatek błędnie je interpretując.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
You ci współczuje - błędnego wyboru :) You używa laptopowego PieCa, bo to jet najdoskonalsze rozwiązanie. Wszelkie inne sa bledne, lansiarskie i ogolnie be! :) |
Widzę, że mnie tu nie ma i już grube kłótnie :P Więc po kolei:
Macbook Pro jest bardzo dobrze wykonanym laptopem - ostatnio miałem wypadek na skuterze, upadłem na plecak w którym był mój MBP - jedyne co się uszkodziło to podświetlenie matrycy oraz dysk. Do tego obudowa, która jest z aluminium się trochę pogięła, wyklepałem młoteczkiem, po prostowałem kombinerkami i jest ok:) Powiedzcie mi, jaki zwykły laptop, zwykle mający plastikową obudowę wyszedłby z tego cało? Dlatego nie zwracam uwagi na opinię ludzi, którzy nie mieli danego sprzętu, nie używają go, a mają na ten temat opinie. Co do jakości wykonania mogę się jedynie zgodzić jeżeli chodzi o plastikowego MB White lub Black. Druga kwestia do tych co być może mówią, że Apple to PC szmelc. Otóż panowie i panie, taki sam szmelc macie w swoich laptopach - przykład, mój Superdrive, który tak na prawdę jest napędem szeroko stosowanym przez firmy trudniące się produkcją laptopów PC (Dell). Trzecią kwestią jest to, że szanuje wybór innych, i proszę aby inni uszanowali mój wybór (wiadomo jaki). Temat dotyczy urządzenia jakim jest napęd DVDRW, to jest forum poświęcone m.in. tego typu urządzeniom. Dlaczego mamy rozpatrywać to, że sprzęt siedzi w laptopie firmy Apple? :) Proszę, nie ma sensu wymieniać argumentów, co jest lepsze, ponieważ to jest osobisty wybór każdego z nas:) Jou dzięki za wsparcie psychiczne;) Czuję, że jest bez podtekstu i bardzo to doceniam :) Wyboru dokonałem, jeżeli mam bulić ponad 400 zł, to wolę dołożyć trochę i kupić coś zewnętrznego na usb, najlepiej już nagrywarkę blu-ray. Oby jak najmniejszą, ktoś ma jakieś propozycje? :) PS: post pisany o wiadomej porze, pora spowodowana chorobą mojego małego brata, który jest chory i nie pozwala mi spać, więc proszę o wyrozumiałość (składnia etc). ;) |
Nie będę kontynuował.
Nie mam ani ochoty, ani powodu. Cala argumentacja oparta jest na sofistyce, wiec raczej pozbawiona sensu. A i temat jakby inny. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:28. |