![]() |
Czy mieszkasz w dobrej dzielnicy/okolicy?
Witam,
nazywam się Paweł Sumara i studiuję geografię na Uniwersytecie Jagiellońskim. Piszę pracę magisterską na temat postrzegania i oceny przestrzeni miejskiej i chciałem Was prosić o wypełnienie ankiety, potrzebnej mi do napisania pracy. Ankieta składa się z 2 części - tekstowej (8 pytań + metryczka) i graficznej (ocena zdjęć), jednak jeśli komuś by się nie chciało oglądać i oceniać zdjęć to wypełnienie tylko pierwszej części też będzie dla mnie pomocne. Ankieta jest w 2 wersjach - dla mieszkańców Krakowa i dla mieszkańców innych miejscowości. Pytania dotyczą przede wszystkim Waszej opinii na temat różnych rodzajów przestrzeni miejskich, okolicy w której mieszkacie i innych dzielnic Krakowa (w wersji dla mieszkańców). Prawie wszystkie pytania są zamknięte (wybór z listy rozwijanej). Jeśli komuś ankieta się spodoba to nie będę miał nic przeciwko jeśli poprosi znajomych lub rodzinę o wypełnienie ;) (nie ma ograniczenia w postaci jedno ip - jedna ankieta) Wszelkie uwagi i komentarze można zamieszczać w temacie, bądź pisać do mnie na adres: ankieteruj@interia.pl . Nie próbuję niczego sprzedawać i nie zarabiam na wypełnianiu przez Was ankiety, dlatego uprzejmie proszę administratorów i moderatorów o nie usuwanie tego wątku przynajmniej przez kilka dni. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Link do ankiety: http://antek.netiz.pl/ankieta/ |
Wypełnione :)
|
poza tym, że jeden małolat zadźgał drugiego,
bo on był za Wisłą, a tamten za Cracovią, to mieszkam w dobrej dzielnicy:sciana: wypełniona |
Moja okolica jest o wiele lepsza :taktak: do najbliższego sąsiada mam kilometr :spoko: nikt mi w garnki nie zagląda :nie: Piwa nie lubię-bo na piwo mam 5km i zamiast szumieć w głowie-to nogi bolą :haha:
|
Wypełniłem :-).
Sprawiedliwie! |
Prosta socjotechnika z przyciemnionymi/zmodyfikowanymi zdjęciami została użyta w tej ankiecie, odpowiedziałem rzetelnie, raz puściłem niechcący błędną odpowiedź.
|
tak, chyba, nie wiem, ...
nikt nie fika jak się z siekierą chodzi, to pewnie dobra i spokojna dzielnica jest :D |
zrobilem
dostane lizaka? :> |
przyjedziesz do mnie na dzielnicę, dostaniesz nie tylko lizaka:sciana:
|
Wypełnione i powodzenia w pisaniu pracy :spoko:
|
Cytat:
Wypełnione :) |
OK, zrobione.
"Na naszej ulycy świeci dziś słońce" powiedział Sofronow... :mruga: |
done :)
|
Z czym kojarzy się Panu Kraków?
ze Zbigniewem Ziobro, Smokiem Wawelskim, Marcinem Świetlickim i tramwajami |
Dziękuję serdecznie za pomoc wszystkim, którzy wypełnili ankietę oraz adminom i modom za nie usunięcie tematu. Jeśli ktoś jeszcze będzie chciał wyrazić swoją opinię, to przez kilka tygodni ankieta będzie ciągle aktywna. Pozdrawiam.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:21. |