![]() |
Witam, dziękuję wszystkim za pomoc i jeśli ktoś jeszcze nie wypełniał ankiety a chciałby mi pomóc to będę bardzo wdzięczny, potrzeba mi jeszcze ok. 150 wyników od osób zamieszkałych w Krakowie (nie koniecznie od urodzenia), ankieta dokładnie ta sama ale teraz na innym serwerze, adres zatem nieco inny niż ostatnio:
ankieta.antk.pl Wszelkie pytania i komentarze mile widziane, z góry wielkie dzięki PS. Jeśli się komuś spodoba ankieta to będę bardzo wdzięczny jeśli link do niej prześle komuś z rodziny lub znajomemu. Pozdrawiam, Paweł |
Dziękuję serdecznie za pomoc wszystkim, którzy wypełnili ankietę oraz adminom i modom za nie usunięcie tematu. Jeśli ktoś jeszcze będzie chciał wyrazić swoją opinię, to przez kilka tygodni ankieta będzie ciągle aktywna. Pozdrawiam.
|
Z czym kojarzy się Panu Kraków?
ze Zbigniewem Ziobro, Smokiem Wawelskim, Marcinem Świetlickim i tramwajami |
done :)
|
OK, zrobione.
"Na naszej ulycy świeci dziś słońce" powiedział Sofronow... :mruga: |
Cytat:
Wypełnione :) |
Wypełnione i powodzenia w pisaniu pracy :spoko:
|
przyjedziesz do mnie na dzielnicę, dostaniesz nie tylko lizaka:sciana:
|
zrobilem
dostane lizaka? :> |
tak, chyba, nie wiem, ...
nikt nie fika jak się z siekierą chodzi, to pewnie dobra i spokojna dzielnica jest :D |
Prosta socjotechnika z przyciemnionymi/zmodyfikowanymi zdjęciami została użyta w tej ankiecie, odpowiedziałem rzetelnie, raz puściłem niechcący błędną odpowiedź.
|
Wypełniłem :-).
Sprawiedliwie! |
Moja okolica jest o wiele lepsza :taktak: do najbliższego sąsiada mam kilometr :spoko: nikt mi w garnki nie zagląda :nie: Piwa nie lubię-bo na piwo mam 5km i zamiast szumieć w głowie-to nogi bolą :haha:
|
poza tym, że jeden małolat zadźgał drugiego,
bo on był za Wisłą, a tamten za Cracovią, to mieszkam w dobrej dzielnicy:sciana: wypełniona |
Wypełnione :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:55. |