![]() |
Cmentarzysko Zapomnianych Książek - rusza już 30 listopada
|
Trzeba ratować książki?
Koniec świata... |
Mam kolekcję ~25 letnich książek SF nigdy nie wywalę i nikomu nie oddam :D parę lat temu przy czytaniu się zdziwiłem, że 25 lat temu pisali dobre książki SF :D
|
Żadna książka się nie starzeje.
I myśl ludzka w niej zawarta. |
Świetna idea
|
451 Fahrenheita?
|
Niedaleko mam skup złomu i makulatury, gdzie po złotówce sprzedają książki, jak się człowiek pojawi w dobrym terminie (po dostawie), to można naprawdę niezłe pozycje trafić, lekko zatęchłe te książki są, ale czytać się dadzą.
|
Cytat:
|
pomyslu, by to przeczytac, to nie mialem :haha:
ale np Main Kampf Adolfa Hitlra przeczytalem z zaciekawieniem to, ze sie z czyms nie zgadzam, nie oznacza, ze nie bede tego poznawal inaczej zrownal bym sie z wyznawcami Rydzyka :haha: potraiacymi protestowac przeciwko filmowi, o oktym nawet nie wiedza, o czym jest itd itp ;) |
Cytat:
|
Coś w tym jest.. Ale dodałbym do tego możliwość wejścia za darmo i płatności dopiero jeśli się na coś zdecyduje. Bo jednak te 30 złotych to nie jest mało jak na wejście do antykwariatu i sprawdzenie, czy jest coś ciekawego.
|
Cytat:
Inaczej nie bylo by fanatykow wszelkiej masci. |
Dawno nie byłem w antykwariacie. Wolę zachodzić do Centrum Taniej Książki. Czasem można coś znaleźć, wybór duży. Trochę książek SF, II Wojna Światowa.
|
Pomysl na nazwe malo oryginalny-przepisany z 'Cienia Wiatru' Carlosa Ruiza Zafona.
Co do Kapitalu: @rychu zgadzam sie! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:29. |