![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
sobrus, dzięki za linki. Mam PPC na Windows Mobile i jak będę miał chwilę, to przejrzę te aplikacje, które tam znalazłem. Do tej pory większość sensownego softu na WM jaki udało mi się znaleźć była płatna i to czasem sporo. |
i rozsądzone :)
|
Ale po co ta cała dyskusja, w dodatku niemiła.
Program jest, kto chce niech używa jak chce. Telefony też są i każdy używa jak chce. Na zakupach też sie przydaje, jak trzeba zapytać mamę czy coś nie kupić albo sprawdzić za ile dana rzecz chadza na allegro. I nikt nie jest ani lepszy ani gorszy z tego powodu że używa telefonu mniej lub więcej. W telefonie mam "wirtualną kartkę" (notatnik WM) i faktycznie zdarzyło mi sie wykorzystać go do listy zakupów :taktak:. Ale przyznaje że kartka wygodniejsza jednak. Główna wada to konieczność uważania na telefon, jak kartka spadnie albo sie zgubi to wielkiego bólu nie ma. Ale to kwestia indywidualna, mi czasem brakuje trzeciej ręki a telefon mam dość duży :ysz: |
o gustach sie nie dyskutuje- morał tej dyskusji ;)
|
Kiedyś miałem inny tego typu program - nie pamiętam jak się nazywał, ale w porównaniu z tym miał zaletą, że do pracy nie wymagał połączenia z internetem, a to dziadostwo zanim się jeszcze uruchomi puka... Ze starego skorzystałem może ze dwa razy i wyleciał - jednak nic nie zastąpi kartki papieru.
|
no dobrze proszę pana :P
JA zawsze mam telefon przy sobie- nie noszę zegarka, może dlatego po drugie nie powiedziałam ani nie napisałam nigdzie, że TRZEBA mieć telefon przyciśnięty do ręki po trzecie- okej koniec dyskusji, zapytałam o zdanie, dostałam co chciałam i jest git. ja program mam, wy nie musicie. pozdrawiam serdecznie |
Jeśli piszesz o sobie to nie pisz za wszystkich.
I nie wmawiaj mi głupot, że 'dzisiaj' trzeba mieć telefon przyrośnięty do ręki. Twój program - Twoja sprawa, zareklamowałeś i OK. Teraz od Ciebie zależy czy obrzydzisz program innym próbując do niego "nawracać" ludzi. |
a czemuż to?
no w wannie nie korzystam ale mam go all the time with me ;) |
Cytat:
|
ej ja przecież do niczego nie namawiam!
telefon na zakupach? przecież telefon praktycznie zawsze mamy ze sobą zawsze.. na zakupach przede wszystkim :) |
Cytat:
Poza tym po co komu telefon na zakupach :sciana: Program jest dobry dla ludzi uzależnionych od telefonu. |
eee kartka papieru to przeżytek :P
over |
Cytat:
a co do reszty też jestem zwolennikiem kartki papieru bo nie rzuca się w oczy i przynajmniej nikt się na mnie na parkingu podziemnym nie rzuci... |
wiem wiem :)
wiedziałem że przyjdziesz ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:40. |