![]() |
txt to nie jest format napisów, tylko rozszerzenie pliku. Mówię Ci, spróbuj ConvertXtoDVD
|
Próbowałam w txt i str itp. nie wiem, widocznie nie jest mi pisane, mieć filmy z napisami na dvd ;P poddaje się :( ale dziękuję,za pomoc! :*
|
To może zły format napisów? Z logu nic nie wynika.
Spróbuj może innym programem. |
no właśnie nie wiem, ale jak zgrywam film z lektorem to jest wszystko okay, ale jak chce dodać napisy, to od razu wyskakuje mi coś takiego i dvd flick przestaje pracować. A może jest jakiś lepszy sposób z tymi napisami, może powinnam jakoś je wkleić i już? Próbowałam virtualdubem ale ciągle mam za mało pamięci.. a AviRecomp bardzo pogarsza jakość.
czy to oznacza. że mam za mało miejsca na dysku? |
Ale jaki błąd? Z logu wynika, że nie ma żadnych błędów.
|
mam jeszcze jedno pytanie, dvd flick chodzi bez zarzutu, ale nie moge dodać napisów, mimo, że mają taką samą nazwę, jak i lokalizacje. Pojawia się taki błąd :
[Input info] Bitrate=192 Actual rate=192.000000 Sampling Frec=48000 TotalFrames=194017 Bytesperframe= 768.0000 Filesize=149005056 FrameDuration= 32.0000 Framespersecond= 31.2500 Duration=01:43:28.544 Channels mode=2/0: L+R LFE=LFE: Not present [Target info] StartFrame=-1 EndFrame=194016 NotFixedDelay= -6.0000 Duration=01:43:28.576 ====== PROCESSING LOG ====================== Number of written frames = 194018 Number of Errors= 0 pomożecie? POMÓŻCIE PROSZĘ! |
dziekuje bardzo, dvd flick jest rewelacyjny! :) wlasnie czegos takiego szukalam! |
Nie darmowy ConvertXtoDVD, TMPGEnc DVD Author.
|
Darmowy http://www.dvdflick.net/
|
pytanie o konwertowaniu avi na dvd
witam, mam pytanie :)
od paru dni przeszukuje internet w celu znalezienia jakiegoś programu, tory skonwertuje mi avi na dvd. skorzystałam z dvd2svcd, ale niestety na piec razy kiedy konwertowałam, tylko raz udało sie poprawnie skonwertowac. nie tworzyl mi sie folder dvd itp. nastepnie skorzystalam z avi2dvd i tu niby wszystko przebiagalo ok, ale ostecznie film nie byl w calosci. dlatego teraz pozostaje mi prosić was o pomoc. czy znacie jakis zaufany, ktory nie zawodzi, program do konwertowania avi na dvd? i który jest prosty w obsłudze. ostrzegam jestem blondynką ;D z gory dzieki::) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:03. |