![]() |
Zlot 2010
Ludu mój ludu!
Czas nadszedł na wizytę u Wiechy. Dziś może nie, ale w najbliższych dniach jadę. Uprasza się więc o ciut poważniejsze wypowiedzi, z których mógłbym wyciągnąć jakieś sensowne wnioski. LISTA PEWNIAKÓW (ich obecnosć nie podlega dyskusji) - Superrrmario z kobitom (sobota do poniedziałku - domek) - Melagi (piątek do niedzieli - domek) - Czechoje - Rychy - Nimale (sobota do poniedziałku - domek) - Pops z ...teraz już dopiszę - z Moniką (piątek do poniedziałku - domek) - Bartezy (piątek do niedzieli - domek) - Zetoxa - Agusia 1-2 maj (jeden nocleg) - Icemaci z miniakami na chwilkę ;) - Laser i Nol jeszcze do wymaglowania... Nie krępować się, śmiało. Teraz mogę edytować cały czas, a może nawet założy się oddzielny temat, uporządkowany. Pozdr/Grzeniu Wypowiedzi poniższej proszę nie brać poważnie. Jak większości słów tego Pana Z Fają. Się nie odbędzie... I niech mi grzeniu skoczy. |
Kury i koguty będą na zlocie.
Z rożna. |
Cytat:
|
Kryzys, recesja, kura...
Wybieraj. I patrzcie go. Włączył sobie internet... |
Musi się odbyć
|
powiedziała Aga, która 2009 olała :sciana:
|
Jak olala?
Była kurą! |
Cytat:
|
Cytat:
A zlot 2010 uważam za zamknięty. |
właśnie gadam z Rychem zlotu nie będzie i basta !!!!
|
|
Mnie nie będzie - będzie to półtora miesiąca przed obroną pracy (więc brak czasu) i przede wszystkim miesiąc przed ślubem (więc brak czasu i pieniędzy :) ). Przyjedzie więc Agusia, Bartez, joujoujou i jeszcze pewnie parę innych osób, których nie miałem przyjemności poznać w 2009, a ja będę siedział w domu :(
|
:sciana:
|
Cytat:
|
I spaliłeś cały delikatny plan :bicz:
Warszawiak...ech :sciana: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:01. |