Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray (https://forum.cdrinfo.pl/f11/)
-   -   Ultraiso 9 za 5,50 zl (https://forum.cdrinfo.pl/f11/ultraiso-9-za-5-50-zl-84102/)

DejaVu 07.12.2009 18:44

:spoko: Bardzo mnie to cieszy i zastanawia tak prozaiczna sprawa-czemu to u mnie nie działało ,dopiero po wgraniu tego pliczku? Szkoda że wcześniej nie zajrzałem do folderu programu czy ten plik jest czy nie!
Jeszcze raz wielkie DZIĘKUJĘ i jeszcze jedna prośba ;) kto tu na forum jest szefem-muszę z nim pogadać-bo nie mogę dać Ci reputacji.???

loki7777 07.12.2009 18:37

No to szyk:)

DejaVu 07.12.2009 18:20

:fala: Już wszystko działa pięknie -dzięki Ci loki7777 :uscisk:masz u mnie :piwo: i jak da radę to reputację. :spoko:

DejaVu 06.12.2009 12:41

Dzięki Ci bardzo loki7777 za pomoc-właśnie przeglądam stronę KS :taktak: chciałem dać Ci reputację za okazywanie mi pomocy-ale pisze że muszę dać wpierw innym ,dopiero potem Tobie ??? -dałem więc dla marekzi ,który też mi pomaga w tej sprawie :taktak: i może obdaruję paru innych gości :taktak: i dam też może paru mięczakom -a co mi tam :haha:

marekzi 06.12.2009 12:32

A moja płytka z KS jest OK - ładna.
Ale obrazu robić mi się nie chce.
Kolejny raz już słyszę, że rzeczywiście jak się nie wchodzi na podejrzane strony i nie klika bezmyślnie w różne pliki - to można żyć bez antywira.
Ale ja wolę nie ryzykować, bo kilka razy wszedłem w takie miejsca, że ikonka antywira w trayu czerwieniła się non-stop. I nie były to strony dla dorosłych, hehe.

loki7777 06.12.2009 12:07

No fakt, to napisze za Ciebie:)Ale do KS mozesz napsiac sam, albo przejrzec ich forum, moze jest o tym.
Mail wyslany. Wracajac do samej plyty to wyglada na taka, co jest strasznie "odlana" widac fale na czesci gdzie zapisuje sie dane. Porazka. Szukam teraz maila do KS:)
Do KS tez wyslalem, wiec czekamy na reakcje z ich strony:)
No coz zawsze na szajs trafie, dobrze ze sie instaluje;) Tzn juz sie z plyty nie urachamia bo wyrzuca jakis error(instalator KS;))

DejaVu 06.12.2009 12:03

Do supportu to pewnie trzeba umieć po Angielsku-czego nie paniemaju :haha: co mi tam będę używał v6-i tak rzadko tego potrzebuję , mam również Daemon Tools Pro gdzie też jest opcja edycji obrazu.;)

loki7777 06.12.2009 11:49

Tylko zachowaj, duze male litery, chyba ze robiles kopiuj - wklej. Najlepiej napisz do supportu:)

DejaVu 06.12.2009 11:31

Mógłbyś mi podesłać ten klucz z registation bo w rejestrze można modyfikować-zmieniłem nazwę z Next na komputer swiat - i oczywiście nie działa.Może jak bym zainstalował 9 i podmienił ten klucz w rejestrze to by coś poszło??

loki7777 06.12.2009 11:29

I UltraIso i imgburn:) Bez przesady, jak sie nie sciaga byle czego i byle skad to jest oki:) Firewall sytemowy i styka (chociaz chyba tez go wylaczylem). Przez ostatnie lata mialem 1 akcje ze nie moglem sie pozbierac - wirusek atakowal pliki exe i trzeba bylo kombinowac aby nie formatowac hdd - ale sie udalo:)

DejaVu 06.12.2009 11:25

:wow: nie masz antywira ??? nie możliwe toć to hakiery pewnie atakują Ciebie w dzień i w nocy :haha: Jakim programem robiłeś obraz-ja nie próbowałem to nie wiem jak z jakością płyty? ale co to ma do rzeczy?

loki7777 06.12.2009 11:21

Hmmm, dziwne problemy z tym sa. Ja AV nie mam. A jak jakosc plyty, tez taka badziewna jak u mnie , ze obraz z niej robi ok 12-16 minut?
Napisz do supportu UI albo Komputer Swiat, juz raz akcja byla z nowym instalatorem i kluczem, bo nie wszystkim dzialalo.

PS. Do 2h mozna edytowac posta:)

DejaVu 06.12.2009 11:21

No i u mnie nadal v 9 nie działa mam tylko demo-odinstalowywałem Revo Unistalerem czyściłem rejestr Eusing Free Registry Cliner i CCliner ? A v6 instaluje się normalnie na v9 mam napęd wirtualny po v9-ale raczej nie powinien on działać.

DejaVu 06.12.2009 11:04

Muszę i ja spróbować z antywirem-tylko że ja mam Avirę :) Ale co ciekawe przeszukałem swoje stare płyty z gazet i znalazłem wersję 6.1 w NEXT 3/2007 i ta zainstalowała się bez żadnych kłopotów.???

marekzi 06.12.2009 10:54

Dzięki za info.
Kupiłem, zainstalowałem pozbywając się wcześniej "kioskowej" wersji 8.66.
Też z kłopotami: nie przyjął klucza, więc deinstalka, czyszczenie rejestru po starej wersji, ponowna instalacja i znowu nie przyjął klucza. Deinstalacja, czyszczenie rejestru i wyłączenie antywira na czas instalacji ( bo zauważyłem że po odpaleniu płyty F-Secure bardzo muli kompa). Tym razem poszło. Opisuję detale , bo może się komuś przyda.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:26.