![]() |
Witam !
No to kombinuj inny telewizor ! |
Re: Re: Re: Re: Gainward GeFroce3 Ti i tv-out
Cytat:
Kablem mam s-video - euro. na 100% sprawny. |
Re: Re: Re: Gainward GeFroce3 Ti i tv-out
Cytat:
s-video-cinch nic z tego nie będzie bo cnch to sygnał o innej częstotliwości niż S-Video/ cinch / composite to sygnał o niskiej częstotliwośći a S-Video to sygnał o wyskokiej częstotliwości / Na swojej karcie masz Wyjście S-Video na śledziu karty czy na przejściówce ?? moim zdaniem warto coś pokombinować z TV ile masz gniazd EURO w TV i jakim kablem aktualnie łączysz TV z Kartą ?? |
Re: Re: Gainward GeFroce3 Ti i tv-out
Cytat:
|
Cytat:
|
Re: Gainward GeFroce3 Ti i tv-out
Cytat:
Witam ! Chej właśnie się skończyłem bawić podłączaniem mojego kompa do Tv i oto wnioski ! Jeśli podłaczam kartę za pomocą kabla S-Video to nic z tego nie wychodzi !!!!!!1 Natomiast zwykły kabel / cinch - cinch / jest dobry ale o długości max 2 - 3 m / zaistalowałem 10m i sygnał tak osłabł że przez Tv przechodziły białe pasy ! Aktualnie uzywam kabla koncentrycznego / taki od anteny lub TV kablowej / i na długośći kabla 7 m obraz jest wporządku ! |
Mam identyczną kartę i tv-out hula aż miło dętki 28.32.
Również posiadam winxp pro!! Raczej będziesz musiał reklamować tą kartę - lub spróbuj sflashować jej bios. Jest dostępny na amerykańskiej stronie gainwarda.Pozdrowionka i powodzenia... 8) |
Cytat:
|
Od kiedy to geforce 3 ma dual view jeszcze takiego nie widziałem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D
|
Witam !
Tylko z kulturą :) !! |
Re: Detonatory 29.42 XP
Cytat:
|
Detonatory 29.42 XP
Witam !
Ja mam GAINWARDA GF3 Ti/500 Xp GS PP / to samo co twój tyle że mój ma 128 Mb DDR i moduł wejścia i wyscia wideo / U mnie nie ma problemów. Wejdz sobie na stronę www.gainward.pl lub odrazu napisz do ich pomocy pomoc@mmv.pl ja do nich pisałem z 10 razy przed kupieniem karty i odpisywali tego samego dnia. Opisz dobrze problem a oni Ci powiedzą co jest nie tak. Ściągnij sobie z ich strony drivery są w pełni spolszczone i obsługują nView w 100% http://www.gainward.pl/serwis.html Zassij / na modemie ok 20min / i sprawdź / |
Cytat:
|
Przede wszystkim ustaw sobie DualView, aby mieć obraz na monitorze & TV jednocześnie. Telewizor powinien być przełączony na tryb AV, u mnie to dodatkowo jest jeszcze jakoś podłączone przez magnetowid. W TVTool ustaw również odpowiedni typ złącza.
|
Cytat:
przed chwila postawilem w98, ale tez nie dziala :( Karta rabnieta ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:48. |