Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   UWAGA maly klopot (https://forum.cdrinfo.pl/f2/uwaga-maly-klopot-8413/)

Majonez 25.06.2002 21:39

poniewaz malo kogo to obchodzi wiec odklejam dyskusje zeby mogla byc poprzedzona nowymi postami :)

z tym problemem mozecie sie jeszcze zwracac do soboty (29.06)
potem ...... :)

sami zobaczycie

Pio 25.06.2002 19:03

A ja mam już swoją starą ksywę. Dzięki wielkie Majonez za pomoc.

Majonez 25.06.2002 10:15

Cytat:

bgn napisa***322;(a)
Na starym forum bylo username i nick.
Majonez wal wszystkim nicka i po klopocie, czesc i tak nie pamieta jaki(e) username wpisywalo

wlasnie ze tu jest klopot bo username byly indywidualne (nie powtarzaly sie) a nicki wszyscy mogliby miec identyczne
wtedy np na forum pod kazda odpowiedzia widnialo by autor - bgn :)

wiec na razie zmieniam na username - chyba ze da rady na inny nie zajety przez inna osobe ale to musi wyjsc propozycja od kogos ja nie jestem jasnowidzem co komu moze pasowac

Majonez 25.06.2002 10:12

Re: chce spowrotem swoj ligin :(

Cytat:

none napisa***322;(a)
no właśnie ja miałem pierwsze i drugie inne a skąd takie mam jak teraz widać to ja nie wiem co mam zrobić by zmienić.
Majonez, przeslij mi informacje na majla.

tak jak napisalem wyzej
dajesz mi na maila majonezc@go2.pl informacje o tym jakiego miales nicka na starym forum oraz adres email jaki podales w profilu

ja to sprawdzam i w razie czego odzyskujesz swoja ksywke

bgn 25.06.2002 09:32

:) chyba nie wyjadacz Majonezu(ów)

bgn 25.06.2002 09:30

Na starym forum bylo username i nick.
Majonez wal wszystkim nicka i po klopocie, czesc i tak nie pamieta jaki(e) username wpisywalo

Klaster 25.06.2002 01:38

chce spowrotem swoj ligin :(

no właśnie ja miałem pierwsze i drugie inne a skąd takie mam jak teraz widać to ja nie wiem co mam zrobić by zmienić.
Majonez, przeslij mi informacje na majla.

Majonez 24.06.2002 22:47

dzieki chociaz jedna osoba cos powiedziala konkretnie :)
przeciez ja tego nie robie dla siebie - to dla mnie dodatkowy klopot wypisywac maile do ludzi jaka chca miec ksywke
a niektorych przez zmiane ich ksywek zrazac do siebie
moglbym darowac sobie to i powiedziec trudno stalo sie i ci co stracili ksywki musza sie zarejestrowac na nowo
a zreszta ...

Face OFF 24.06.2002 17:42

Cytat:

majonez napisa***322;(a)
widze ze malo kogo to interesuje :(

a co na taka propozycje jezeli jest problem i nikt nie chce dobrowolnie go rozwiazac to bede zmienial kswki na takie jaki byl username na starym forum a poniewaz nie bylo dwoch identycznych username (loginow) to nie ma problemu z ustaleniem co do kogo nalezy

I tu majoneziku HELMANSIKU masz calkowita racje, popieram Ciebie !!!
8) 8) 8)

Maro 24.06.2002 17:33

Popieram !!! - dawny Maro :)

Majonez 24.06.2002 12:27

widze ze malo kogo to interesuje :(

a co na taka propozycje jezeli jest problem i nikt nie chce dobrowolnie go rozwiazac to bede zmienial kswki na takie jaki byl username na starym forum a poniewaz nie bylo dwoch identycznych username (loginow) to nie ma problemu z ustaleniem co do kogo nalezy

Wojtek-J 23.06.2002 21:55

Może lepiej brać pod uwagę - ilość zamieszczonych postów, datę rejestracji (wcześniejsi mają pierwszeństwo) i działalność - czas ostatnich wypowiedzi na forum.
Pewnie będzie z tym jednak za dużo roboty - a tak wielu przypadków nie będzie.

Majonez 23.06.2002 15:51

no raczej nie lepiej

Mayor 23.06.2002 12:39

hmm a nie lepiej zaczac wszystko od nowa? ;)
nie bijcie :P

Majonez 23.06.2002 10:07

ZAZNACZAM ze wszelkie proby przejecia ksywki przez proby oszukiwania czy podawanie nieprawdziwych danych beda karane badz zmiana nazwy uzytkownika bez jego udzialu lub skasowaniem konta w przypadkach krancowych

no moze troche przeszadzam :)

przepraszam za wynikle komplikacje zwlaszcza osoby z roznymi ksywkami ze znalazly sie w takiej sytuacji (sa wlasciwie troche pokrzywdzeni ale mam nadzieje ze jakos to docenia ze nie robie tego odgornie lecz Was informuje) oraz osoby ktore mialy identyczne ksywki a teraz musza o nie sie upominac

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:04.