![]() |
poniewaz malo kogo to obchodzi wiec odklejam dyskusje zeby mogla byc poprzedzona nowymi postami :)
z tym problemem mozecie sie jeszcze zwracac do soboty (29.06) potem ...... :) sami zobaczycie |
A ja mam już swoją starą ksywę. Dzięki wielkie Majonez za pomoc.
|
Cytat:
wtedy np na forum pod kazda odpowiedzia widnialo by autor - bgn :) wiec na razie zmieniam na username - chyba ze da rady na inny nie zajety przez inna osobe ale to musi wyjsc propozycja od kogos ja nie jestem jasnowidzem co komu moze pasowac |
Re: chce spowrotem swoj ligin :(
Cytat:
dajesz mi na maila majonezc@go2.pl informacje o tym jakiego miales nicka na starym forum oraz adres email jaki podales w profilu ja to sprawdzam i w razie czego odzyskujesz swoja ksywke |
:) chyba nie wyjadacz Majonezu(ów)
|
Na starym forum bylo username i nick.
Majonez wal wszystkim nicka i po klopocie, czesc i tak nie pamieta jaki(e) username wpisywalo |
chce spowrotem swoj ligin :(
no właśnie ja miałem pierwsze i drugie inne a skąd takie mam jak teraz widać to ja nie wiem co mam zrobić by zmienić.
Majonez, przeslij mi informacje na majla. |
dzieki chociaz jedna osoba cos powiedziala konkretnie :)
przeciez ja tego nie robie dla siebie - to dla mnie dodatkowy klopot wypisywac maile do ludzi jaka chca miec ksywke a niektorych przez zmiane ich ksywek zrazac do siebie moglbym darowac sobie to i powiedziec trudno stalo sie i ci co stracili ksywki musza sie zarejestrowac na nowo a zreszta ... |
Cytat:
8) 8) 8) |
Popieram !!! - dawny Maro :)
|
widze ze malo kogo to interesuje :(
a co na taka propozycje jezeli jest problem i nikt nie chce dobrowolnie go rozwiazac to bede zmienial kswki na takie jaki byl username na starym forum a poniewaz nie bylo dwoch identycznych username (loginow) to nie ma problemu z ustaleniem co do kogo nalezy |
Może lepiej brać pod uwagę - ilość zamieszczonych postów, datę rejestracji (wcześniejsi mają pierwszeństwo) i działalność - czas ostatnich wypowiedzi na forum.
Pewnie będzie z tym jednak za dużo roboty - a tak wielu przypadków nie będzie. |
no raczej nie lepiej
|
hmm a nie lepiej zaczac wszystko od nowa? ;)
nie bijcie :P |
ZAZNACZAM ze wszelkie proby przejecia ksywki przez proby oszukiwania czy podawanie nieprawdziwych danych beda karane badz zmiana nazwy uzytkownika bez jego udzialu lub skasowaniem konta w przypadkach krancowych
no moze troche przeszadzam :) przepraszam za wynikle komplikacje zwlaszcza osoby z roznymi ksywkami ze znalazly sie w takiej sytuacji (sa wlasciwie troche pokrzywdzeni ale mam nadzieje ze jakos to docenia ze nie robie tego odgornie lecz Was informuje) oraz osoby ktore mialy identyczne ksywki a teraz musza o nie sie upominac |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:04. |