![]() |
zmarnowałem kilka płyt to fakt, ale zrobiłem to tylko z czytej ciekawości, bo tak jak pisałem wyżej mam oryginała tekkena 5(wprawdzie kupiony razem z kolegą pół na pół) i chciałem tylko dowiedzieć się czemu fmcb nie trawi mojej gry.
|
Ile płyt zmarnowałeś?Jeżeli dużo to też dużo pieniędzy co idzie za tym kupienie orginału :).Ja zrobiłem jak mówiłeś i mam kolejną płytę tekkena 5.
|
Ściągnąłem to i odpaliłem,ale dalej to samo.
|
Open PS2 Loader (Open USB Loader) -> http://psx-scene.com/forums/showthread.php?t=62141
|
OPS2LD co to jest?
|
To powinien działać. Przejrzyj listy kompatybilności. To taka gra, że nie wierzę aby ktoś już nie napisał nic na jej temat w aspekcie ESR. A jak nie przez ESR to może przez OPS2LD?
|
esr beta r9b 2008
|
Jaka wersja ESR? ;]
|
Skopiowałem na dysk alcoholem 120 i imgburn tego tekkena z oryginalnej płyty i dalej nie rusza za logo:(
|
ImgBurn - powinno byc bez niespodzianek
|
Czyli najprościej wziąć płytę z grą i jeszcze raz ją skopiować, tylko jaki program do tego najlepszy żeby nie było podobnej sytuacji? A tego ESRa sprawdzę jaką mam wersje. Wiem tylko że to jakaś beta.
|
Coz moge sie nie zgodzic z Toba Berionku:) Hdloader jest dosc poblazliwy jesli chodzi o skopane gry, czy to ripy czy tez z usunietymi dummy files
|
Czy ja wiem? To by nie chciał działać i na HDD. ;]
- - - Jak już to coś zgubiłeś przy kopiowaniu go z PS2HDD na PC. Druga możliwość to niekompatybilność z ESR, ale nie kojarzę aby taki tytuł był niekompatybilny (no chyba, że używasz jakiś staroci - ostatnia wersja ESR to r9b/guitest2). |
Aha, to teraz rozumiem. To tak jak pisalem UltraIso skopal obraz. Musisz wykonac go ponownie.
|
Tak jak pisałem wyżej mam tą gre na hdd w moim ps2 i grałem w nią wiele godzin bez żadnych problemów.Zrobiłem kiedyś TEN obraz na kompie i zatrzymałem go na dysku po wgraniu na ps2 i teraz jak chce go nagrać na płyte zawiesza się na logo, a na NA chodzi bez problemów. Na slimie kumpla jest to samo.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:19. |