![]() |
Dla zwyklego smiertelnika nie ma to znaczenia.
Avast to dobry wybor. |
Cytat:
|
W czasie instalacji comodo mozesz wybrac czy chcesz antywira czy nie.
|
Cytat:
|
Zainstaluj comodo i avasta.
Moze pomoze. A jezeli muli tylko przy starcie to bym sobie odpuscil na jakis czas, i problem sie szybko rozwiaze (nowe pomysly przyjda do glowy). Jedna rzecz jeszcze: java, adobe, winamp, nero i cos tam jeszzce jest. Po co ci to w autostarcie ? (jezeli dobrze widze) adobe = foxit reader winamp = aimp nero = cokolwiek Trzy kobyly zastapisz rownie dobrymi programami. |
Cytat:
|
Zonealarm ?
Wersja darmowa czy crackowana ? |
Cytat:
formatowałem właśnie skończyłem i na początku bardzo szybko się ładował system do puki zainstalowałem kilka programów i jeden z nich musiał wszystko popsuć i znowu jest to samo bo instalowałem kilka programów i zrobiłem reset i teraz nie wiem przez którego mogło się to stać ale chyba będzie to albo avg albo zonealarm. |
Mi mulilo przez zle ustawionego tab mixa.
Skanowanie jakims nodem czy kasperskim (o ile juz dziala) online nie zaszkodzi. |
Cytat:
|
To wina flasha.
Mam dokładnie to samo. Dzieje mi się tak na każdej przeglądarce. Jak zainstalowałem nowe gg, to same reklamy z gg potrafią zamulić komputer. Gdzieś tam kiedyś wyczytałem, że to może być kwestia sterowników do karty graficznej. Pobawiłem się tym i nic się nie zmieniło. |
Service pack 3 do win xp to podstawa.
Jakie masz dodatki do ff ? |
Tylko FF zamula? Odinstalować i usunąć z Danych Aplikacji folder Mozilla.
Jak nie pomoże, to chyba format zostaje, jak nadal nic, to zmiana antywirusa... |
Cytat:
ale właśnie muli :(, nic się nie zmieniło dlatego wstawiłem log. |
Jak już nie muli to loga nie ma po co czytać. ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:08. |