![]() |
Jak nagrać Action Replay?
Witam.
Jak należy nagrać Action Replay'a Max by działał z konsolą przerobioną z Free McBoot? Czyli czy wymaga patchowania ESR Disc Patcherem i jakiej wymaga płyty. Chciałbym nagrać to na płytę DVD. Prosze o szybką odpowiedź :);):) Z góry THX. |
Tak jak każdą inną grę na DVD. Jeśli AR Max jest na CD to po prostu przerzuć dane na DVD (oprócz dummy), zrób obraz, spatchuj i nagraj... tyle, że to bez sensu bo i tak kopii nie uruchomisz w ten sposób (chyba, że AR jest crackowany). ;)
Jak już chcesz cheatować to zainteresuj się Code Breakerem i poczytaj jak uruchamiać programy przez ESR. |
Więc jaki polecasz mi program do cheatów? Zależy mi szczególnie na tym, aby grać Jinpachim w Tekkenie 5 :)
|
Code Breakerem podany powyzej.
|
Czyli Code Breakera trzeba najpierw spatchować ESRem?
|
Tak jak wszystko jesli nie ma sie oryginalu. Jesli pobierzesz sam plik .elf to zapewne trzeba zrobic kompilacje dvd zgodna z ps2.
|
Właśnie pobieram CodeBreakera stąd : http://warezik
|
Code Breakera to należy kupić, a nie ściągać.
Kopiujesz potem z płyty plik wykonywalny i uruchamiasz przez ESR mc_card. Napisałem już wyżej. |
Po co kupywać, skoro CodeBreaker działa mi dobrze :) Wszystko działa jak należy z płyty :D
Dzięki za pomoc :) |
Bo CodeBreaker to płatny program :] A my złodziejom nie pomagamy :P
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:05. |