![]() |
Demo psp problem
Mam problem pobrałem z internetu demo Resistance na psp.Patrze a ten plik jest w formacie cso.No i w tym problem.Prosił bym odpowiedż gdzie wsadzić ten plik na psp i jak go na psp odpalić z góry dziękuje:)
|
Zmartwię Cie bo to nie demo tylko pełna gra w formacie CiSO (skompresowany obraz płyty). Innymi słowy: ukradłeś grę i do jej uruchomienia potrzebujesz CFW. ;)
|
Ale pisze w archiwum rar ze to demo.Pobralem ze strony http://www.tubylabrzydkastrona
|
I co z tego, że jest tam tak napisane? ;) Dema są spakowane do PBP i można je uruchamiać na dowolnym fw. Skoro to jest *.cso to jest to gra.
Może z jakiegoś bliżej mi nie do końca znanego powódu, ten który wystawiał torrenta zmienił te trzy literki z PBP na CSO? Bez sensu, ale i tak mogłoby być. Ściągnij program UMD-Gen i załaduj w nim ten obraz - jak wyświetli drzewo katalogów a nie "error jakiś tam" to znaczy, że jest to obraz płyty. |
A znasz jakąś stronę z, której mógł bym porać demo tej gry???
|
PlayStation Store. ;) Ale zawartość potrafi być różna w stosunku do regionów, więc warto się zarejestrować na US i np. na polskim.
|
Próbuję i pisze ze mam pobrać Media Go ale jak instaluje wyskakuje błąd
|
Dema wychodzą też na UMD (np pierwszy Loco Roco, wspomniany Resistance). Zazwyczaj wersje UMD są rozdawane na targach lub wysyłane do branżowych magazynów w celu opisania przez w/w media pierwszych wrażeń. Także Demo może być w *.cso co nie zmienia faktu, że w 99% przypadków jak już wcześniej opisałem są to non-public dema co za tym idzie - ukradłeś grę :]
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
lol, byłem pewien że pre-order w tym przypadku wystarczy. W takim razie dobrze wiedzieć. Sprawdzę jeszcze dokładnie na wszelki wypadek :matrix:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:55. |