![]() |
Jaka nagrywarke z DVD+DL na SATA z mysla o Xboxa360?
Witam, obecnie posiadam nagrywarke BENQ dw-1655 i nigdy nie mialem z nia problemow przy nagrywaniu czy odczytywaniu plyt. Problem zaczal pojawiac sie gdy zaczalem nagrywac kopie dla xboxa360. Za kazdym razem uzywalem tylko Verbatimow DVD+DL nagrywalem 2.4x (w imgburn, ale tu za kazdym razem na samym poczatku mialem problem z jakims odczytem...) i w CloneCD 5.3 z predkoscia 2-2.4x.
W imgburn nigdy nie nagralem poprawnie plytki, w CloneCD raz nagralo dobrze, dwa razy nie dobrze... W sumie zmarnowalem 7 verbatimow... Wczesniej mialem XP SP3 a teraz Win7. A wiec jest to raczej wina nagrywarki (rzadko ja uzywalem, ale kupilem ja dosc dawno) A wiec chcialbym abyscie polecili mi cos do np w okolocach 150 wewnetrzna do kompa. Dodam iz pliki .dvd byly poprawne, w imgburn kozystalem z tych tutoriali na stronkach kork po kroku wiec to na pewno nie jest moja wina ze plyty zle sie nagraly. Aha plyty kupowalem w 2 roznych miejscach. Aha zapomnialem dodac ze bede rowniez nagrywal plytki DVD i DVD-RW:) Przydal by sie LightScribe chociaz to tylko bajer z ktorego kilka razy kozstalem... |
I jak miewa sie moj temat?
|
Na razie ma się dobrze, ale mogę skasować. :szczerb:
W tym dziale są dziesiątki tematów związanych z paleniem kopii zapasowych na X360 - przejrzyj choć kilka. :czytaj: |
Wiem tylko ze niestety tamte posty maja okolo roku:/
|
...czyli stosunkowo niedawno.
Przez ostatni rok niespecjalnie zmieniły się sposoby zabezpieczeń gier na x360, jak przypuszczam - jak się Berion zjawi, to pewnie coś więcej napisze. :> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:33. |