![]() |
Cytat:
wspomoge glowe alkoholem i moze cos wymysle rewolucyjnego, albo kupie gdzies ;] |
Właśnie :taktak:
Uknuliście spisek! |
|
Kiedyś były takie haczyki plastykowe z hartowanymi 3 gwoździkami w sobie, jak się zap... młotkiem zza ucha, dobrze trafiło, i nie było w tym miejscu kamienia, lub zaszpachlowanej błotem dziury,to całkiem dobrze trzymały w wielkiej płycie.
|
Ja napisałem "nie ma"? :O Chciałem napisać "SĄ! Są takie wiertła, pełno ich wszędzie!" :P
Ale to tym bardziej ułatwia sprawę - takie wiertło wejdzie w ścianę jak w masło... Kto wymyśla esdeesy czteromilimetrowe? :hmm: Pewnie Promi sam szybko wziął wiertło 10 mm, podpisał jako 4 mm i wystawił na aukcji... Promi jest z Zabrza! :idea: |
Cytat:
http://allegro.pl/item850816978_bosc..._50_110mm.html Wstydz sie Panie Moderator:P |
Cytat:
Ja w tych betokomunistycznych ścianach nie wiercę w zasadzie niczym poza SDSami. Jest tylko, jak to mawia mój znajomy, "jeden k*** malutki problem" - nie ma wierteł SDS o ***216; 4 mm ;) Tyle, że taką dziurkę można i zwykłą wiertarką udarową wywiercić, powinno pójść bez większych problemów. |
Rycho ma wiertlo kobaltowe - pogadaj z nim:jezyk:
Co do kolkow kt kaze ci ladowac od razu 10-ke pod antyrame - wystarczy 4-ka :) haczyki sobie dawaj, jak ci grzmotnie kiedys bez zapowiedzienia to sie mozesz z lekka zdziwic . Muisz brac pod uwage bardzo dobra przyczepnosc farby do sciany. Bo to do niej bedziesz przyklejal |
Niedługo święta, więc poproś Mikołaja. :]
|
30x45 mm??
- jeśli nie wiercić, to pistolet prochowy lub gazowy - magnesy po obu stronach ściany :P |
Widzialem u kumpla jakies obrazki wiszace na haczykach przyklejanych do sciany.
|
Jak zawiesic antyrame?
W zasadzie nie jak, bo wiadomo, ze pionowo || ale czym do sciany?
bo jak pomysle o wierceniu w tym bunkropodobnym komunistycznym murze to mnie krew zalewa. z reszta dla anty 30x45mm kolek to lekka przesada imao. a i szpecic sciany otworami mi sie nie widzi. w razie zmiany gustu bedą dziurki :szczerb: moze jakąś przyssawą (?) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:11. |