![]() |
to drugie : udostepnic lacze internetowe , pierwsze juz zrobilem .
|
Łączenie PS2 z PC aby ustanowić połączenie po hoście, a łączenie PS2 z PC, żeby ten mu udostępnił połączenie internetowe to dwie różne rzeczy - więc co chcesz konkretnie zrobić.
//i nie musisz bumbpować topików ;] |
|
Temat jeszcze jest aktualny.......
|
Konfiguracja NAD'a
Witam otoz mam maly problemik ,podlaczylem konsole do internetu za pomoca drugiej karty sieciowej , moj problem polega na tym że niemoge poprawnie z konfigurowac nad'a i pc , jak w prowadzam konfiuracje :
PC ip : 123.123.1.1 maska : 255.255.255.0 PS2 ip : 123.123.1.2 maska : 255.255.255.0 bramka : 123.123.1.1 DNS : 123.123.1.1 ciagle wyskakuje "failed dns test", tylko udaje mi sie laczyc sms z pc , owy blad nie wyskakuje gdy mam na komputerze wlaczony RadHostclient, i gdy uruchomie auto setup(czy jakos tak) ale wtedy mam nastepny blad , nad zawiesza sie na "test traceoute" przy diagnozowaniu , gdy niewezme diagnozowania i zapisze konfiguracje to znow wyskakuje blad z dns , mam ps2 slim , IP wewnetrzne , pytalem providenta czy moge podzielic siec - moge , podlaczylem cross'owanym kablem . I jeszcze jedno pyanie : czym sie rozni Network start-up disc a Ntwork access disc ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:28. |