![]() |
Zawieszający sie pad ps2
Witam mam problem z kopiami oryginalnych gier.Kupilem na allegro karte z MC boot-em, wszystko zrobiłem jak należy tzn utwożyłem obraz iso zpatchowałem go nagrałem na płyty TDK odpalam przez ESR... gra sie uruchamia pisze push start po chwili demko i znowu push start i tak cały czas, a pad nie reaguje świeci się lampka analog i żaden przycisk nie działa a włoze oryginał i wszystko śmiga.W czym moze być problem.Konsolka model SCPH-75004 PAL, pad SCPH-1200
|
Nie ma czegoś takiego jak "MC boot", co najwyżej "Free McBoot"...
ESR nie jest w stu procentach kompatybilny z każdą grą. Coś takiego jest niemożliwe. Uruchom tą oryginalną grę przez ESR i zobacz czy rezultat będzie taki sam. |
Witam gra to Need For Speed:Undercover, jest kompatybilna Z ESR i jak odpalam oryginał to jest to samo pisze mi "please insert playstataion controler......." po tym jak gra sie wczyta.Więc raczej jest "możliwe" prawdopodobnie cos skopane z FMCB tylko nie wiem co ma ktos jakies pomysły?
|
FMCB nie ma tutaj nic do rzeczy. ;]
|
Więc o co moze chodzic jak tylko kiedy odpalam gry przez ESR to konsola nie widzi pada wie ktos moze jak odpalam oryginał przez ESR jest to samo ;/ a jak normalnie to nie ma problemu
|
Widzisz, problem najwyraźniej dotyczy ESR, a nie FMCB. Gra jest widać niekompatybilna (albo używasz jakiejś starej wersji...). Już o tym pisałem. ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:31. |