![]() |
Witam, ja tez kupilem na allegro karte niby oryginalna, a tak naprawdę jest to bezczelna podróbka w blistrze sony który też się nie zgadza, kupiłem na ultimie karte sony 8mb i wydaje mi się że teraz trafiłem na oryginał, opakowanie jest inne niż tamtej z allegro i wszystko z faq się zgadza, od początku jak ją mam nie miałem żadnych problemów, bezproblemowe wgranie fmcb, save'owanie itd.:) może te na ultimie są faktycznie oryginały ??
|
Może i tak, bo zwiększenie pojemności równoznaczne jest ze zwiększeniem ilości stron. Czyli dzieląc po 8 unikają zmian parametrów.
|
Zwiekszenie kompatybilnosci?
|
Nie wierzę w to. ;)
Ale jedna rzecz mnie zaciekawiła. Przełączanie pomiędzy bankami, zapewne po 8MB. Dlaczego nie całe 16/32MB? :hmm: |
|
Kto Ci powiedział, że to produkt na licencji Sony? ;)
Sony nie robi kart innych niż 8MB. Wszystkie inne karty, które podpisane są Sony lub używają ich trademarków to podróbki. Pozostałe karty to karty nielicencjonowane (i te są już lepsze). |
Ciekawa jest ta oferta http://www.walmart.com/catalog/produ...ct_id=10099660 (nie cenowo, bo idzie dostac za 20$;)szkoda ze tylko w USA zwlaszcza ze ejst to produkt na licencji sony;(
|
Tak. Jednak od razu mówię, bardzo trudno teraz kupić oryginalne karty pamięci do PS2.
|
czyli jak doradzacie zwrocic ją ?? bo w sumie tylko zalezy mi na fifie albo pesie
|
No coz tylko wyglada. !00% to masz kupujac u sony(w salonie, chociaz pewnie tez nie 100% ale blisko) lub kolorowa(przezroczysta):)
Problem nie bedzie we wszystkich ale w wielu grach. |
czyli co musze zrobic ?? to we wszystkich grach bede mial taki problem ? Ale na opakowaniu elegancko wszystko pisze play station 2 wyglada jak orginalna
|
Nieoryginalna karta. Normalne. Wiele gier ma problemy z odczytem i/lub zapisem na nich.
|
Błąd karty
Mam pytanko. Mam karte pamiecie 8MB z FCMB i nie moge na niej savovac gier n.p Fify2009 nie sprawdze na innej grze bo niemam a taka mam tylko orginalna. Pisze podczas zapisywania : Blad zapisywania i ze dane zapisu sa prawdopodobnie uszkodzone. Jak mam saivovac?? Z gory dzieki
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:51. |