![]() |
U mnie jest tak samo,czyli wszystko masz w porządku:>
|
Bowiem nie widzisz plików z drugiej warstwy. ;] Albo są dwa TOC (coś jak PS3BD) albo pliki z L1 nie są wpisane do TOC. Nie wiem, nie interesowało mnie nigdy za bardzo. Tak ma w każdym bądź razie być.
|
Mam jeszcze jedno pytanie
Zrobilem obraz god of war ktory zajmuje 7.6gb(cos w okolicach) a na plycie orginalnej all pliki zajmuja cos okolo 3.6 gb czemu po zrobieniu obrazu tak on duzo zajmuje i czy po z patchowaniu toxic dlem i nagranie ja na na czysta dl bedzie chodzila na modbo 760 ?? |
Patch modyfikuje plik wykonywalny - chyba, bo tak naprawdę nie wiem. To jak nagra drugą warstwę zależy od nagrywarki i płyty. Także myślę, że ten patch jest na media check (i tylko na to). Trzeba kiedyś sprawdzić. ;]
|
Moim zdaniem jest to opcja, która ogółem pozwala na wsparcie takich płyt.
Poza tym spatchować nigdy nie zaszkodzi, nawet jeżeli jest autopatchowanie warstwy PTP(wiem niezłą nazwę sobie wymyśliłem). |
Mam Modbo 760 wersja właśnie 1.93 i jest opcja DVD9DL support,wydaje się że nie potrzebuje.
P.S.Dla info ogólnego. |
kurcze te forum to kozak szybkie konkretne odpowiedzi i git . dzieki za info
|
Toxic DL Patcher. Jako ciekawostkę dodam, że innych nie ma.
|
Mam jeszcze jedno pytanie
Jak nazywa się najlepszy program do patchowania gier na płyty dl |
Modbo 760 zapewne tez ma rozne FW:) 1.93 (jako "ostatni" klon (z najnowszym FW(tez ostatnim;) zapewne nie potrzebuje juz patchowania, ale z drugiej strony lepiej to zrobic niz wyrzucic DL do kosza)
|
Aha. Dziękuję pięknie za wyjaśnienie. :)
Modbo760 na pewno nie - mój kolega musi patchować. |
Ee nie bardzo. Związane to jest media checkiem, który sprawdza czy taki śmaki plik jest na PTP czy OTP.
Większość nowych chipów patchuje to w locie. Czy Modbo7xx też to nie wiem, możliwe że tak. |
Do FMCB Toxic DL nie jest potrzebny. Jak już to do ESR. A to robi różnicę. Ale ESR posiada funkcję "auto-patchowanie". Wiesza się najczęściej przy napisach początkowych(czy mi się zdaję, czy to jest związane z resetem IOP?).
Pewnie te twoje to Ripy. :P |
Słyszałem o tym,że gra w połowie się wiesza lub jest czarny ekran,dziwne ale mam modbo 760 i dwie gry które mam (GOW2 i Rogue Galaxy) nie potrzebowały patch'a.Myślałem że Toxic Dual Layer potrzebne jest tylko do Free MCboot.
|
Bo raszte stanowia plyty dvd-9(dl), ktore trzeba(powinno) sie patchowac.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:21. |